Protest wintersportcollectie 2019

Tropische ski-jas van Protest Women | review (2019)

Getest, Getest Outdoorkleding, Review, Ski-jassen, Wintersport, Wintersport kleding

De winter is weer in aantocht en de temperaturen dalen met de dag, menig winterspot fans droomt al over de perfecte ski pistes en de gezellige aprè ski-party’s met een lekker koude pull bier in de hand. Ook dit jaar komt er hoop ik weer èèn laagje sneeuw in Nederland, en prachtige witte bergtoppen in Oosterijk. Bij winterse temperaturen horen natuurlijk heerlijke warme ski-jassen bij. toen Protest vroeg of ik één ski-jas wilde testen, kon ik dat aanbod natuurlijk niet afslaan. 

Deze collectie (winter 2020) is helaas niet meer te verkrijgen. Op de website van Protest kun je de nieuwe wintercollectie bekijken.

 

Protest Women: Mixedup ski-jas / Snowboardjas

Een moeilijke keuze was het zeker want de nieuwe collectie (2019) van Protest Women is tof! Ik kreeg een keuze uit 6 verschillende soorten winterjassen en daarbij mochten we ook nog een toffe muts uitzoeken, de keuze is uiteindelijk na een tijdje wikke en wegen gevallen op de Mixedup ski-jas met een vrolijke maar stoere bloemenprint. Toen was het wachten totdat de jas binnen zou komen, twee weken later was het eindelijk zover. De deurbel ging en kreeg het pakket aangereikt snel pakte ik het uit en deed ik de ski-jas aan, de zweet druppels dropen gelijk van mijn gezicht want op dat moment was het 29 graden. Snel maakte ik een paar eerste foto’s en besloot deze jas weer aan te trekken met een graad of 20 minder.

Gelijk duidelijk is wel dat deze jas niet voor zomerse temperaturen is gemaakt maar dat wisten we allemaal natuurlijk al.

Protest Women Ski Jas review

Van hiken tot aan wintersport

Heb ik je al gezegd dat de nieuwe 19/20 wintercollectie er zeer tof uitziet. Weet je wat ook erg fijn is, dat je deze winterjas niet alleen hoeft te gebruiken voor de wintersport. Doordat de Mixeup voor 20K waterbestendigheid zorgt en dat ervoor dat je droogt blijft op de piste en daarbuiten. Verder zorgen de getapete naden ervoor dat er echt geen water in deze jas terecht komt, IDEAAL als je een jas zoekt die je voor meer dan alleen skiën of snowboarden kunt gebruiken. 

In stijl de piste af

Even genoeg over alle feitjes wat deze winterjas te bieden heeft, je wilt natuurlijk ook in stijl de piste af. En dat is met de Protest Women Mixeup geen enkel probleem. Wat ik zo tof vind aan deze serie is dat het echt niet oubollig eruit ziet en de uitstraling vooral fris en kleurrijk is. Je vrienden zien je van ver al aan komen zoeven, je bent dus goed herkenbaar.

Bekijk hier het review over de wintersport kleding van Protest 2020

Technische details

  • De Mixeup ski-jas is extra, wat er voor zorgt dat de bovenkant van je benen ook lekker warm blijft. Er zit in de jas een koord waardoor je ook de jas iets aan kan trekken en er geen sneeuw onder je ski-jas verdwijnt.
  • De ski-jas is voor 20k waterbestendig en de naden zijn gelast, sneeuw en water moeten veel moeite doen om er door heen te komen.
  • De jas heeft een normal fit waarbij hij wel mooie aansluit maar ook nog genoeg ruimte geeft, wat ik zelf persoonlijk erg fijn vind.
  • De ski-jas heeft een kinbeschermer waardoor er dus een stukje stof bovenaan de rits zit die jouw kin beschermt tegen de irritatie van de rits.
  • Ook heeft de ski-jas ventilatieritsen, heerlijk als je even wilt luchten maar niet gelijk heel je ski-jas wilt uittrekken.
  • Voor de rest is de ski-jas van 100% polyester gemaakt wat ervoor zorgt dat het jas lekker warm is.
Protest wintersportcollectie 2019

De Protest ski-jas Mixeup kopen

Yes…ik ben enthousiast over deze ski-jas en is er zeker eentje voor in jou collectie. De ski-jas is gemakkelijk online te bestellen en is snel geleverd (minst niet uitverkocht), ik snap dat online kopen best moeilijk kan zijn maar daar help ik je even een handje mee. Zelf draag ik altijd kwa kleding maat M en jassen altijd maat L. Ik heb zelf bredere schouder maar vind het ook fijn dat jassen niet erg straks zitten. De Protest Women Micxeup heb ik besteld in maat L. De jas sluit bij mij mooi aan maar ik heb nog wel genoeg bewegingsruimte.

Wat een fijne jas voor een mooie prijs, die zeker een aantal jaar mee gaat. Je loopt er leuk bij en je bent ook beschermt tegen de element van de natuur. Vind je nou deze variant niet zo leuk? Dat kan maar gelukkig heeft Protest genoeg keuze uit vele toffe dames ski-jassen. en dames ski-broeken.

Buiten dat is Protest niet alleen voor vrouwen is maar heeft het ook genoeg keuze voor mannen. Ga je samen met je partner op wintersport kies samen met hem een toffe ski-jas of ski-broek uit en ga samen blits van de pistes af.

De conclusie

Wat een fijne jas voor een mooie prijs, die zeker een aantal jaar mee gaat. Je loopt er leuk bij en je bent ook beschermt tegen de element van de natuur. Deze ski-jas gaat zeker mee op wintersport en daar zal ik de jas nog verder gaan testen, ook zal ik deze jas met veel plezier gaan dragen op de koude winterdagen in Nederland.

Heb jij al een Protest ski-jas? Wat zijn jouw ervaringen?

Disclaimer: Ik kreeg deze ski-jas van Protest, in ruil voor een eerlijk review. Dit heb ik hier boven beschreven en heb verder ook niks anders dan mijn eigen eerlijke mening gegeven :).

Lost Valley Glencoe hike

Hoi, ik ben Diana en ben dol op reizen en avonturen. Op Stripe Away deel ik  o.a. outdoor belevenissen, praktische tips, uitgebreide reisgidsen en verhalen met een persoonlijk tintje. De natuur is mijn favoriete omgeving en als ik daar niet uithang dan ben ik te vinden in een toffe hotspot of fijn thuis op de bank met mijn twee katten.

LEES MEER

VOLG JIJ STRIPE AWAY AL OP INSTAGRAM

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.