Protest winterjas 2020-2021-4

Klaar voor de winter met deze toffe winterjas van Protest | review (2020)

Getest, Getest Outdoorkleding, Review, Wintersport

De winter staat weer voor de deur en het is weer tijd voor de nieuwe wintersport collectie van Protest. Vorig jaar liet ik jullie ook al de mooiste winterjassen zien en ook dit seizoen zitten er weer pareltjes tussen. Ik koos deze keer voor een blitse rode winterjas die ik zowel voor de Nederlandse winters kan gaan gebruiken maar ook voor de wintersport in Oostenrijk.

Deze collectie (winter 2020) is helaas niet meer te verkrijgen. Op de website van Protest kun je de nieuwe wintercollectie bekijken.

 

Protest wintersport collectie 2020/2021

De Protest wintersportcollectie dit jaar ziet er weer top uit. Van Workwear, Anorak en een duurzame collectie voor mannen, zijn er ook vrolijke kleuren en veel dierenprints voor vrouwen. Als ik zo naar de nieuwe collectie kijk kan ik moeilijk een keuze maken. Ik krijg gelijk zin om te gaan skiën of de piste af te sleeën dus hopelijk zit er een wintersport in 2020/2021 in maar zelfs als je niet op wintersport gaat is de wintersportkleding van Protest perfect geschikt voor de koudere en nattere dagen in Nederland.

Protest winterjas 2020-2021-4

Van wintersport tot aan winterwandelingen in Nederland

Toen ik het nieuwe lookbook van Protest zag was ik gelijk super enthousiast en kon ik niet wachten tot ik eindelijk kon gaan bestellen. De keuze was niet heel gemakkelijk want zo zag ik een toffe winterjas met een te gekke dierenprint maar ook viel mijn oog op deze blitse halve lange winterjas. Ben je nou niet op zoek naar een winterjas dan heeft Protest ook hele fijne hoodies voor dames van een heerlijk zacht stofje en ook zijn er dit jaar extra leuke sweaters voor mannen.

Voordelen wintersportjas bij wandelen

Zelf draag ik regelmatig mijn wintersportjassen bij de koudere wandelingen of late avonden bij het kampvuur. Ik gebruik de wintersportjas als buitenlaag en doordat de winterjassen water- en winddicht zijn geeft het extra comfort tegen de kou. Ook bestaan de wintersportjassen vaak uit vele extra’s. Zo heeft mijn wintersportjas een zachte binnenvoering en zijn de zakken ook gevoerd met fleece. Dit geeft een extra comfi gevoel als je je koude handen wilt opwarmen. Ook hebben de jassen vaak een hoge kraag waardoor je je gemakkelijk helemaal kunt in wikkelen tegen de koude wind.

Duurzame kleding van Protest

De laatste jaren kijk ik steeds meer waar kleding vandaan komt en waarvan het gemaakt is. Ik vind het dan ook belangrijk dat een merk een goede voetafdruk heeft. Protest is heel actief op het gebied van duurzaamheid. Ze maken hun kleding van o.a. gerecycled plastic, bamboe en stoffen die bijdragen aan een betere wereld. Verder heeft Protest nog een aantal manieren waarop ze met duurzaamheid bezig zijn. Zo geeft Protest erg om het dierenwelzijn en gebruiken ze alternatieven voor echt eendendons en ze gebruiken nooit bont of angorawol.

Kortingscode voor onze lezers:

Wil jij nou ook een nieuwe winterjas of ben jij net zo enthousiast over een winterjas van Protest dan heb ik hier voor jou een kortingscode van 10%: stripeaway10. Deze kortingscode is geldig tot en met 28 februari 2021 en is geldig op zowel de nieuwe als oudere collectie. Veel plezier met shoppen.

Protest winterjas 2020-2021

Blij met mijn nieuwe winterjas

Zoals jullie misschien al kunnen merken ben ik erg blij met mijn nieuwe rode winterjas van Protest. Het is een heerlijke warme jas die ik de laatste tijd regelmatig draag tijdens de koudere dagen met veel regen. Zo blijf ik namelijk lekker warm maar wel droog. Ook heeft de jas een erg leuk kleurtje waar ik zelf dan ook weer vrolijk van wordt.

Welke winterjas zou jij willen aanschaffen?
Foto van Diana wandelen in de Eifel

Hoi, ik ben Diana en ben dol op reizen en avonturen. Op Stripe Away deel ik  o.a. outdoor belevenissen, praktische tips, uitgebreide reisgidsen en verhalen met een persoonlijk tintje. De natuur is mijn favoriete omgeving en als ik daar niet uithang dan ben ik te vinden in een toffe hotspot of fijn thuis op de bank met mijn twee katten.

LEES MEER

VOLG JIJ STRIPE AWAY AL OP INSTAGRAM

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.