Vrienden en familie

Snelle links om je hotelovernachting, vliegtickets, huurauto, weekendje weg of producten te bestellen. Als je via één van deze links een activiteit of een product koopt, krijg ik daarvan een kleine commissie. Hiervoor betaal jij niks extra’s. Alvast super bedankt 🙂

Links vrienden, familie en bezoekers

Booking.com | voor het boeken van je hotel, hostel of appartement

Skyscanner | voor het boeken van de goedkoopste vliegtickets

Landal | voor het boeken van een Landal huisje

Sunny Cars| de beste plek om je auto te huren

Bol.com | een grote online webshop waar je bijna alles kunt kopen

Bever | online webshop voor al je outdoorspullen

Decathlon | online kun je ook bij deze giga winkel bestellen

Belevenissen.nl | voor al je leuke uitjes in Nederland

Flixbus | goedkope busreizen binnen Europa

Hoi, ik ben Diana en ben dol op reizen en avonturen. Op Stripe Away deel ik  o.a. outdoor belevenissen, praktische tips, uitgebreide reisgidsen en verhalen met een persoonlijk tintje. De natuur is mijn favoriete omgeving en als ik daar niet uithang dan ben ik te vinden in een toffe hotspot of fijn thuis op de bank met mijn twee katten.

LEES MEER

VOLG JIJ STRIPE AWAY AL OP INSTAGRAM