Helium Down Jacket Revolution Race

Hiball Pants van Revolution Race | getest

Getest, Getest Outdoorkleding, Review

Niet snel heb ik het koud aan mijn benen tijdens het buiten zijn maar soms is een extra warme outdoorbroek toch echt wel lekker. Voor Revolution Race testte ik de Hiball Pants, een broek voor de wat koudere dagen. De Hiball Pants is een onderdeel van de Hilball serie van Revolution Race. In dit artikel gaan we het hebben over een broek van deze serie. Lets go.

Maak kennis met de Hiball Pants

Toen ik deze zag op de website was ik gelijk erg nieuwsgierig. Ik zocht naast mijn collectie wandelleggings nog een goede wandelbroek voor de koudere dagen. Deze wandelbroek of winterbroek is in het leven geroepen voor activiteiten bij de lagere temperaturen en laat het nou net zo zijn dat de nachten tijdens het kamperen nog behoorlijk koud kunnen zijn in het voorjaar.

Tevens is de Hiball ook perfect voor de wintersport. Ik droeg deze broek ook tijdens een winterwandeling over de Gemmi Pass in Zwitserland. Op sommige momenten had ik het zelfs iets te warm. Gelukkig heb je daar dan de ventilatieritsen aan de zijkant van de broek die je wat extra frisse lucht gunnen.

Inzetbaar voor meerdere outdoorsporten

De Hiball Pants van Revolution Race zijn inzetbaar voor meerdere outdoorsporten. Je zou denken dat deze broek alleen fijn is voor de echte wintersportactiviteiten maar dan heb je het mis. Zo draag ik deze broek nog steeds tijdens de koudere kampeeravonden. Vooral als je in de avond voor je tent zit en het koelt nog flink af. Dan is een warm lichaam wel erg fijn voor dat je je tent in duikt. Verder gebruik ik deze broek ook tijdens de overgang van winter naar lente. Dan kan het vooral in Nederland soms nog behoorlijk koud zijn.

De voor- en nadelen van de Hiball Pants

Ik ben erg te spreken over de Hiball Pants en heb dan ook weinig nadelen aan te merken. Het enige wat ik heb is dat de broek bij -10 graden (de max wat de broek aan kan) niet helemaal warm is. Zelf heb ik met -5 overdag gelopen in deze broek en merkte toch wel dat ik er een extra laag onderaan moest doen. Dit kan aan mijzelf liggen omdat ik nogal een koukleum kan zijn maar dit is wel goed om rekening mee te houden.

Verder is deze broek niets anders dan fijn. De fit is goed en ik heb het gevoel dat ik een zacht laagje wol om mijn benen heen draag door de fleecevoering. Verder heeft deze broek wat stretch wat voor mij met mijn wat bredere heupen en holle rug goed uitkomt. Het past goed om mijn lichaam daardoor. De Hiball Pants heeft ook meerdere zakken waardoor het opbergen van telefoon of sleutels geen probleem is.

Least but not last is dat deze broek waterafstotend is. Erg handig tijdens de wat koudere maar regenachtige dagen. Ook tijdens het skiën of sleeën houd het je benen goed droog. Wel handig om je ritsen bij je voeten dicht te ritsen want anders eindig je net als ik met sneeuw in je broek tijdens het sleeën.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Oké, zoals je kunt zien is de Hiball Pants niet zoals de vele andere broeken van Revolution Race voorzien van een felle kleur. De vier uitvoeringen van de Hiball Pants zijn zwart maar wel zie je hier perfect de knipoog van Revolution Race terug maar dan bescheiden. Zo zie je bij de rits bovenaan op de broek de kleur terug komen. Als je hier dan bijvoorbeeld de Hiball Jacket bij gecombineerd in dezelfde kleur dan is dit natuurlijk een mooie combinatie.

Conclusie en disclaimer

Als eerste wil ik benoemen dat ik de Hiball Pants heb gekregen van Revolution Race voor een samenwerking. Dit doet immers niets af aan het feit dat ik vóór de samenwerking al fan was van dit merk. Wel zal ik altijd mijn eerlijke mening geven :).

Wel kan ik je vertellen dat ik erg te spreken ben over deze broek. Eentje die wel seizoensgebonden is maar zeker eentje die ik momenteel niet kan wegdenken uit mijn outdoorkledingcollectie.

Kortingscode

Jaa, we gaan natuurlijk niet dit artikel afsluiten zonder een leuke kortingscode. Ook deze keer heb ik er weer eentje van 15% voor jullie. Met STRIPEAWAY15 krijg je tot 13 juni 2022 15% kortings op kleding van RevolutionRace.

Eerder geteste kleding van Revolution Race

Regelmatig test ik kleding van dit outdoormerk. Hieronder een klein overzicht:

Gemsenweg Mannlichen Zwitserland

Hoi, ik ben Diana en ben dol op reizen en avonturen. Op Stripe Away deel ik  o.a. outdoor belevenissen, praktische tips, uitgebreide reisgidsen en verhalen met een persoonlijk tintje. De natuur is mijn favoriete omgeving en als ik daar niet uithang dan ben ik te vinden in een toffe hotspot of fijn thuis op de bank met mijn twee katten.

LEES MEER

VOLG JIJ STRIPE AWAY AL OP INSTAGRAM

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.