Protest zomercollectie 2022

Protest zomercollectie 2022 + kortingscode | review

Getest, Review

Is het weer zover, de Protest zomercollectie ligt weer in de online winkel. De zomermaanden staan weer voor de deur en dan is nieuwe sportieve kleding een goede toevoeging aan je garderobe. Ik heb deze keer mijn bikinicollectie en sportieve jurkjescollectie weer kunnen aanvullen met aantal items van Protest. In dit artikel vertel ik je daar meer over want ik ben erg blij met mijn nieuwe kledingstukken.

Sportieve bikini’s van Protest

Zelf heb ik al een aantal bikini’s van Protest in mijn kast liggen en ook dit jaar ben ik er weer over te spreken. Deze keer was het moeilijk kiezen want ook voor de zomer van 2022 heeft Protest weer behoorlijk veel leuke setjes. Zo kun je bijna alles mixen en matchen met elkaar. Ik koos zowel voor een bikinibroekje als topje uit een verschillende collectie. Voor mij de perfecte bikini en tegelijk eentje die uniek is. Natuurlijk zijn er ook kant en klare setjes te krijgen. Liever geen bikini? Dan heeft Protest ook een aantal hele toffe badpakken.

De mix and match collectie van Protest is ook ideaal als je net als mij een lichaam hebt met uiteenlopende maten. Zo kun je gemakkelijk de beste maat voor jouw lichaam kiezen.

Protest zomercollectie 2022

Op naar de jurkjes en rokjes van Protest

Bij een leuke bikini hoort natuurlijk ook een leuk jurkje of rokje die je aan kunt doen na een fijne stranddag. Ook een keuze hieruit maken was niet heel gemakkelijk. Zelf ben ik voor de NXG Coconut Jurkje Blauw en de Prtnadia Jurkje Blauw gegaan. Heb zelf maar weinig blauw in mijn kast en heb daar door deze aankoop verandering in gebracht.

Maar hou je nou niet van blauw dan zijn er nog meer dan genoeg opties om uit te kiezen. Van romantisch sportief tot outdoor jurkjes. Protest heeft het! Zo zitten beide jurkjes echt comfortabel en kan ik niet wachten om ze vaker aan te kunnen doen in de komende zomer.

Kortingscode 10% bij Protest

Zelf draag ik de kleding vooral tijdens mijn kampeeravonturen of wanneer ik een dagje naar het strand ga. Vooral in de avond op de camping vind ik het heerlijk om mezelf in iets comfortabel te hijsen. En dan is zo’n jurkje daar perfect voor.

Nu dat je het artikel hebt gelezen met je denk net zo enthousiast als ik over de kleding van Protest. Heb je al een item op het oog of wil je graag de kleding van Protest proberen, dan heb ik hier een kortingscode van 10% voor je.

Met STRIPEAWAY10 krijg je tot 31 oktober 2022 10% korting op de collectie van Protest.

Gemsenweg Mannlichen Zwitserland

Hoi, ik ben Diana en ben dol op reizen en avonturen. Op Stripe Away deel ik  o.a. outdoor belevenissen, praktische tips, uitgebreide reisgidsen en verhalen met een persoonlijk tintje. De natuur is mijn favoriete omgeving en als ik daar niet uithang dan ben ik te vinden in een toffe hotspot of fijn thuis op de bank met mijn twee katten.

LEES MEER

VOLG JIJ STRIPE AWAY AL OP INSTAGRAM

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.