De website ondergaat momenteel wat veranderingen. Artikelen en pagina's kunnen er even anders uit zien. Excuses voor het ongemak.

Blunderen op reis | Als je telefoon in de wc valt voor vertrek

Iedereen maakt wel blunders als ze op reis zijn. Blunderen en vooral fouten zijn er om van te leren. Deze blunder gebeurde niet op reis maar 30 minuten voor vertrek. Je zal wel denken na zoveel blunders dat ik er wel minder zal maken. Niks is minder waar want ik maakte er weer eentje…

Een paard, uhm of toch ezel, iig een van die twee stoot zich niet twee keer aan de zelfde steen, toch? Nou deze dame wel. En geloof mij het levert je een hartverzaking op.

Je kent het wel! Net die ene dag voor vertrek blijkt dat je nog van alles hebt te doen. Dit halen, zus halen, dat halen. Alles loopt door elkaar. Je probeerd alles zo goed mogelijk op te schrijven. Een to do list te maken en dat ook weer af te strepen als je iets hebt gedaan.

Ongeveer 30 minuten voor vertrek, veel stress en moet nog wat laatste inkopen doen. Misschien is het handig om nog even te gaan plassen voordat ik richting Brussel vertrek. Dus snel hup richting de wc, broek omlaag en…PLONS

Hoe kon dit gebeuren

Neeeeeeeeeeeeeee, niet nu, niet nog geen keer, shit kom nou los. Dan valt je telefoon in de wc zit ie ook nog is vast. Echt tranen liepen over mijn gezicht en vloeken kon ik in een keer heel goed.

Met man en macht kreeg ik mijn telefoon los. Zo snel als ik kon maakt ik de telefoon droog. Ondertussen rende ik naar de keuken, pakte een pak rijst en legde mijn telefoon in de rijst. Telefoon bleef gelukkig aan staan en er lekker weinig aan de hand te zijn. Maar ik had geen tijd om te wachten dus stopte ik de rijst in een zakje met mijn telefoon daar in. Pakte ik een oude telefoon uit te la en rende richting de auto.

Hoezo had ik nou niet geleerd van de eerste keer. Met oud en nieuw maakte mij telefoon (zelfde als nu) ook al een duik vanuit mijn broek in de wc. Je zou toch denken dat ik ervan had geleerd. Maar niemand vertelde hoe ik dit zou doen met stress. Zo dus!

Nu ik deze blog aan het schrijven ben zit ik Johannasburg met een telefoon die het na twee zwempogingen nog steeds doet. Het zal wel een engeltje zijn die erop mijn schouder zit want wat heb ik een geluk.

Echt het zou een ramp zijn geweest z’n 30 minuten voor vertrek dat mijn telefoon kapot zou gaan. In zo korte tijd nog iets regelen is bijna omgemogelijk en/of het kost veel geld.

Buiten dat ie het nog doet en goed ook, heeft het een klein beetje waterschade. Je ziet twee lichte strepen op het scherm. Heb ik hier van geleerd? Ik hoop het wel want een derde duik gaat mijn lieve IPhone 6 niet overleven, bedankt je nog bij mij bent.

Is jouw telefoon wel eens gaan zwemmen?

 

Quiraing Schotland

Power your creative ideas with pixel-perfect design and cutting-edge technology. Create your beautiful website with Zeen now.

Drei Zinnen wandelen