Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooi plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed. 

5: Street Art en Mini Zebra ♥ 130

Als het aantal likes gelijk is, kijk ik altijd naar het aantal reacties. Helaas bij de nummer 5 kan ik echt niet kiezen welke ik laat zien. Vind ze namelijk beide echt iets hebben en een terechte plek in de top 5 verdienen. Daarom heb ik ervoor gekozen om #uitzondering om ze beide een plekje te geven.

Street Art ontdekken in Den Bosch

Een tijdje geleden besloot ik Den Bosch te ontdekken en op zoek te gaan naar Street Art. Toen we eigenlijk alle Street Art wel hadden gezien, kwamen dit prachtige kunstwerk tegen. Natuurlijk moest ik daar even bij poseren. Street Art op Instagram blijkt het erg goed te doen. In mijn juli update stond in de top 5 ook een foto met Street Art.

Mini Zebra speelt verstoppetje

Deze kon ik toch niet laten om aan jullie te laten. Verdient gewoon echt een plekje in de top 5, ook wel een gedeelde plek. Maar kijk dan is hoe cute deze mini is. Het verstoppertje spelen ging hem of haar alleen niet zo goed af maar het levert wel een onwijs leuke foto op.

4: De beroemde Victoria Falls ♥ 136

Dat de Victoria Falls goed in de smaak valt bij jullie is goed te zien. In de update van juli stonden deze watervallen er 2 keer in en dat in een top 5. Eentje raakte zelf op plek nummer 1. Nu moet ik zeggen dat ik dit ook wel een van de tofste plekken van mijn door Zambia vond. Traantje heb ik er zeker weg gepikt toen ik deze waterval voor het eerst in het echt mocht bewonderen.

3: De leukste huisjes ♥ 136

Op de zelfde plek waar foto 2 is gemaakt kwam ik deze schattige huisjes tegen. Ik zou hier wel eens een nachtje in door willen brengen, en ervaren hoe het wonen in z’n huisje nou precies is. Natuurlijk lijkt het mooier dan je van te voren denkt, want ze hebben niet echt zachte bedden of even een stromend water als je dan nodig hebt. Toch heeft het ook wel weer wat, vind je niet?

2: After playing in the sun ♥ 147

Binnenkort zal ik meer tijdens “Story in the picture” vertellen hoe deze foto tot stand is gekomen. Maar als ik je vertel dat het een prachtige dag was geweest, geloof je dat gelijk. We stonden met onze tentenkamp dichtbij een dorpje waar veel kinderen aan het spelen waren. Toen de zon bijna onderging en de kinderen terug naar huis moesten, maakte ik snel deze foto.

1: Beautiful Roads in Zambia ♥ 162

Dat dit de beste foto van augustus is, is niet gek. Deze foto is gemaakt aan het einde van de dag, toen de zon rustig aan het onder gaan was. Hangend uit de truck #wantwehaddenalveelgefietst maakte ik deze foto. Onwijs trots ben ik erop. Want het in één foto hoe het Zambia fietsavontuur was. – PRACHTIG.

Dit waren dan mijn 5 populairste foto’s op Instagram in de maand augustus. Wil je nou meer zien, dan kan je mij uiteraard volgen. Elke dag post ik weer een foto van een van mijn reizen. Ook kan je een kijkje achter de schermen zien via mijn Instastory.

De maand augustus was weer een prachtige maand voor mijn Instagram Feed want Zambia foto’s in overload. Natuurlijk komen er ook in september weer genoeg foto’s aan de jou like verdienen. Volg je mij nog niet en wil je dat wel doen?

Volg Stripe Away op Instagram

Welke foto spreekt jou het meeste aan?

Foutje gezien? Meld het.