Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooi plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed. 

5: De eerste olifanten

Voor het eerst in mijn leven ging op een heuse safari in Afrika. Natuurlijk verwacht je niet gelijk binnen 15 minuten al een wild dier tegen te komen. Maar met een mooi ochtend zonnetje kwamen we een groep Afrikaanse Olifanten tegen. Een prachtig moment in de vroege ochtend. Mijn dag kon al niet meer stuk.

 

4: Ontmoeting met de Victoria Falls

Dit was mijn allereerste ontmoeting met dit natuurwonder. Toen ik de Victoria Falls mocht aanschouwen pikte een traantje weg. Wat een immens grote waterval is dit. Dit stuk van de watervallen is het einde van de Zambiaanse kant. Dat stuk aan de overkant, waar je al die kleine mensen ziet, is Zimbabwe.

 

3: Fotoshoot voor Indebuurt Breda

Een week voor vertrek kreeg ik een melding op Facebook waar een vriendin mij had getagd. Het nieuwe platform Indebuurt Breda zocht mensen met een speciaal verhaal. Na het sturen van een berichtje ben ik uitgenodigd voor een interview. Op de dag van mijn vertrek richting Zambia zou mijn verhaal online komen. Dit was ook op de dag van de lancering van Indebuurt Breda. Enorm trots ben ik hier op. De foto vertelt hoe ik mijn vleugels heb gespreid om mijn dromen achterna te gaan en deze te verwezenlijken. Benieuwd naar het artikel? Lees het hier.

 

2: Dag van vertrek richting Zambia

Elke keer als ik op reis ga maak ik een foto op het vliegveld. De hoeveelheid spullen die ik dit keer meer sjouwde bracht het gewicht op 21 kilo en dat heb ik het alleen nog maar over mijn grote backpack. Spierballen kweken!

 

1: Victoria Falls met een regenboog

Een van de foto’s waar ik het meeste trots op ben. Natuurlijk is dit ook een klein beetje geluk hebben. Niet elke dag heb je kans op een regenboog. Toen ik een kleine glimp kreeg, pakte ik snel mijn camera erbij – dit moest ik vastleggen en het lukte mij. Zie jij de regenbogen?

 

Volg Stripe Away op Instagram

Dit waren dan mijn 5 populairste foto’s op Instagram in de maand juli. Wil je nou meer zien, dan kan je mij uiteraard volgen. Elke dag post ik weer een foto van een van mijn reizen. Ook kan je een kijkje achter de schermen zien via mijn Instastory. De komende maand komen er veel foto’s online van mijn reis door Zambia…

Wat vind jij de mooiste foto’s uit de top 5 van juli?