Suppen

Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt over SUPpen ook wel stand up paddling. Op deze pagina vind je informatie over bijvoorbeeld leuke sup locaties in Nederland of informatie met wat je allemaal voor activiteiten kunt doen tijdens het suppen. 

Zodra het lekker weer, de zon schijnt en de temperatuur aangenaam is ben ik op het water te vinden en suppen is één van de watersportactiviteiten die ik graag onderneem. Suppen is niet alleen leuk maar ook erg goed voor je lichaam. Je gebruikt namelijk je hele lichaam om vooruit te komen. 

Wat is SUPpen

Coming soon

SUPpen in Nederland

coming soon

Suppen in Nederland

Suppen in Nederland is de laatste jaren steeds meer aan het opkomen. Als je op verschillende wateren kijkt zie je altijd, vooral bij goed weer iemand op een supboard staan. Het is dan ook niet zo gek dat wij in waterland Nederland deze watersport uitvoeren. Suppen is tevens gemakkelijk aan te leren en super leuk om te doen. In het onderstaande overzicht kun je precies zien op welke plekken in Nederland ik al ben gaan suppen. Klik je op het icoontje dan ga je gelijk naar het desbetreffende artikel. Enjoy!

Alle artikelen over SUPpen

VOLG JIJ STRIPE AWAY AL OP INSTAGRAM