Wandelroutes in de Eifel

Met zwemkleding van Protest de zomer 2020 in | Review

Getest, Review

Yes, mensen de zomer komt er weer aan en er staan weer genoeg reizen op de planning. In de grote zomervakantie (zoals wij dit in Nederland noemen) ga ik op surf werk/vakantie in Frankrijk en zal ik daar dus gaan werken en ook leren surfen. De temperatuur is daar natuurlijk perfect om de gehele dag heerlijk rond te lopen in zonnige zomerkleding of badkleding. Vanuit Protest mocht ik enkele stukken bad en zomerkleding testen en kan je vertellen dat ik super enthousiast ben.

Verschillende setjes mee op reis

Als ik op reis ga gaan er altijd meerdere bikini’s (die draag ik altijd) mee in de backpack. Het is niet om zekerheid te hebben, dan is het wel keuze stress. Maar ook om de perfecte match te vinden voor de activiteit en zullen daarom ook altijd een andere functie met zich mee dragen.

Badkleding van Protest

Bij Protest mocht ik verschillende soorten bikini’s en zomerkleding uit kiezen. Het was bijna een onmogelijke keuze want het 2020 zomerseizoen heeft veel leuke items. De badkleding voor dames is erg uitgebreid en je kunt leuk bepaalde items mixen tot een creatief geheel. De collectie voor heren is overigens ook erg leuk met toffe kleurrijke zwembroeken voor heren.

Wandelroutes in de Eifel

Mix & Match

Zelf ben ik erg fan van Mix & Match in collecties, dat wil zeggen dat je bikinitopje en broekje apart kunt uitkiezen. Zelf heb ik altijd moeite met als een setje in één maat is omdat mijn borstomvang erg verschilt van mijn heupomvang. Zo is er altijd wel een items te groot of te klein en dat verhelp je met een Mix & Match. 

In de Mix & Match van Protest Women ben ik gegaan voor een vrolijk bloemetjes bikini. Hiervoor koos ik voor een triangel topje die perfect is voor dames met wat kleinere borsten (dit omdat er geen cupvorming in zit). Voor een broekje ben ik gegaan voor een simpel bikinibroekje die perfect aansluit bij het topje van Protest. Heb je zelf nu ook kleinere borsten dan is het waard om de bandeaubikini’s te proberen. Ze hebben een fijne pasvorm en de meeste hebben geen cup waardoor het beter past en aansluit. Wil je zeker weten of ze geen cup hebben, bekijk dan even de omschrijving waar het goed in staat uitgelegd. 

Combineer het met leuke slippers

Om mijn zomerse set compleet te maken bestelde ik ook de onderstaande slippers erbij. Ze lijken door de voetzool niet fijn zitten maar als je ze eenmaal aan hebt voel je er helemaal niks van. De slippers zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en super goed te combineren met de badkleding van Protest. 

Wandelroutes in de Eifel
Wandelroutes in de Eifel
Wandelroutes in de Eifel

Een vrolijke surfbikini

Dit is denk ik wel mijn all time favorite, de Meka surfbikini van Protest. De vrolijke kleuren spatte van het scherm af en de pasvorm is goed. Het setje zit fijn en voor het eerst in lange tijd dat het gehele setje goed past. Wel valt dit surfsetje was kleiner dan verwacht en moest ik een grote maat nabestellen. Normaal heb ik een L (bikinibroekjes) en heb ik nu een XL moeten bestellen. Topje is verder ook niet aan de grote kant.

Wandelroutes in de Eifel

Fijne badkleding

De badkleding van Protest is van goede kwaliteit en voelt stevig aan. Wel heb ik bij sommige stukken dat de maat niet helemaal goed is (te klein of te groot) maar ruilen is daarintegen ook weer super makkelijk. 

De pasvorm is wel verschillend per item maar het wordt dus ook goed uitgelegd wat de goede pasvorm is. Zelf was ik erg tevreden over de pasvorm die mijn vrouwelijke vormen nog mooier lieten uitkomen. 

Leuk de zomer in

Met deze leuke badkleding van Protest kun je perfect de zomer en blinken op het strand. Ik kijk er al erg naar uit om de bikini’s te kunnen gaan showen tijdens het surfen. Ook de slippers (die ik nu al draag) gaan zeker mee op reis. Stiekem draag ik de slippers nu al in huis ;).

Wat vindt jij van de nieuwe badkleding collectie voor dames en heren van Protest?

Sla dit artikel op in Pinterest en vind het later gemakkelijk terug

Misschien vind je dit ook wel interessant

Foto van Diana wandelen in de Eifel

Hoi, ik ben Diana en ben dol op reizen en avonturen. Op Stripe Away deel ik  o.a. outdoor belevenissen, praktische tips, uitgebreide reisgidsen en verhalen met een persoonlijk tintje. De natuur is mijn favoriete omgeving en als ik daar niet uithang dan ben ik te vinden in een toffe hotspot of fijn thuis op de bank met mijn twee katten.

LEES MEER

..

..

REISPLANNEN 2019/2020

2019

Lissabon (Portugal) - Februari

Texel (Nederland) - Mei

Schotland - Juni

Ardennen (België) - September

Spanje - September

India - Oktober

2020

Gelderland (Nederland) - Mei

Denemarken - September

Terschellingen (Nederland) - wordt verschoven naar 2021

Dolomieten & Slovenie - wordt verschoven naar 2021

VOLG JIJ STRIPE AWAY AL OP INSTAGRAM

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.