ziplin, ziplinen, zipline holland, zipholland, ziplinen in nederland, zipline nederland, zipline scheveningen, scheveningen, bucket list, bucket list ziplinen,
Nederland Scheveningen

Ziplinen in Scheveningen | Bucket List

Sinds 1 april heeft Scheveningen er een nieuwe attractie bij. Naast de Bungee Jump en het reuzenrad kun je er nu ook Ziplinen. Vanaf 60 meter hoogte ga je met een snelheid tussen de 60 a 90 kilometer naar beneden over de 350 meter lange Zipline. Voor de echte durfal en speedfreaks een ware aanwinst voor Nederland.

Bij aankomst meld je je aan en betaal je gelijk de €27,50 voor eenmaal Ziplinen. Je moet een aantal papieren invullen en je krijg een uitleg over wat en hoe. Ze vragen ook of je dit wel eens eerder hebt gedaan en wat je ervaring ermee is. Dit was niet mijn eerste keer Ziplinen, vorig jaar heb ik voor het eerst mogen Ziplinen in de Thaise Jungle.

Daarna is het tijd om tot 60 meter hoogte te gaan. Samen met een aantal andere mensen gingen we naar boven. We mochten lekker met de trap – lift hebben ze er niet. Gelukkig is mijn conditie goed en was het appeltje eitje. Eenmaal boven was het even slikken. Wat een hoogte. Maar na een paar minuten was het alweer verdwenen en konden we genieten van het uitzicht.

ziplin, ziplinen, zipline holland, zipholland, ziplinen in nederland, zipline nederland, zipline scheveningen, scheveningen, bucket list, bucket list ziplinen,

Nog even wachten en dan mag ik.

Wie wilt er als eerste. Voordat ik kon antwoorden werd ik al uitgekozen. Oké, dan daar gaan we. We mochten nog een stukje extra omhoog. We werden in het harnas gehesen en veilig vast gezet. Op het moment dat je hing was gelijk de angst van de hoogte verdwenen. Het voelt gewoon heel anders. Je voelt (iig ik) voelde me zo vrij als een vogel.

Toen was het aftellen. De deuren gingen open…

En daar ging ik. Wat een mega fijn gevoel! We gingen hard, heel hard. Echt dit wil ik nog een keer en dat ga ik zeker nog is doen. Helaas door al het gehaast en de last-minut beslissing was ik mijn camera vergeten om filmpjes te maken. Wil namelijk van elk bucket list avontuur vanaf mei een video maken. Dus goede reden om nog is terug te gaan.

ziplin, ziplinen, zipline holland, zipholland, ziplinen in nederland, zipline nederland, zipline scheveningen, scheveningen, bucket list, bucket list ziplinen,

Zo vrij als een vogel.

Gelukkig heb ik nog een aantal vriendinnen en vrienden die dit ook nog is willen doen. Dan gaan we samen en kunnen we kijken we het snelste beneden is. Je kan namelijk met tweeën tegelijk, soort van wedstrijdje.

Wil jij dit nou ook? Dat kan. Het werkt heel makkelijk. Je gaat richting Scheveningen, meld je op de pier aan bij Bungee Holland en je avontuur kan beginnen. Moet wel zeggen dat het snel voorbij is maar de herinnering blijft voor altijd. Ben je bang? Het is enger dan het lijkt ;).

ziplin, ziplinen, zipline holland, zipholland, ziplinen in nederland, zipline nederland, zipline scheveningen, scheveningen, bucket list, bucket list ziplinen,

Dit geeft zo onwijs gaaf gevoel

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Bungee Holland. Binnenkort kan je ook foto’s laten maken. Momentaal (31 mei 2017) zijn ze het systeem nog aan het testen. Hoe kom ik dan aan mijn foto’s? Ik heb de mannen lief aangekeken en offcorse gewoon 20 euro betaalt voor de foto’s.

Nu ben ik benieuwd. Ben jij wel is ergens op de wereld gaan Ziplinen? En zou je dit durven om te doen? Met wie ga jij deze zomer de strijd aan?

 

  15 Comments

 1. Wat stoer! Ik wilde vorig jaar in Thailand gaan ziplinen maar dat is er niet van gekomen. Ik zou dat graag een keer willen doen maar eigenlijk durf ik helemaal niet. Laatst las ik ergens dat je wat vaker dingen moet doen die je eigenlijk niet durft om het gevoel te hebben dat je leeft. Op naar Scheveningen dus 😉

  Beantwoorden

 2. Wat gaaf! Ik heb het in Costa Rica gedaan en wel eens in een klimpark. Maar dit is wel een gave plek! En niet eens heel duur. Nou kom ik niet vaak in Scheveningen, maar ik onthoud het zeker 😉

  Beantwoorden

 3. Oeh, ik weet niet of ik dit zou durven! Knap dat je het toch gedaan hebt. Wel vind ik de prijs behoorlijk hoog voor 1 ritje, daar verdienen ze toch aardig wat mee in het uur ;).

  Beantwoorden

 4. Nog nooit gedaan. Ik zou het wel heel graag willen, in Laos bijvoorbeeld, tijdens de Gibbon Express, lijkt me helemaal geweldig. Super stoer dat je van die gave dingen doet, respect!

  Beantwoorden

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.