Bij Kelly van Dutchie on the Road kwam ik deze tag tegen. Een tag in het leven geroepen door Ysanne van Blog of YS. Met een paar steekwoorden en daar een kort maar krachtig antwoord op leer je de persoon achter de blog zo beter kennen. Nog nooit een tag ingevuld en dit leek mij een leuke eerste manier om daar mee te beginnen…dus hier gaan we.

de kort maar krachtig tag, tag, parijs, eifeltoren, hoogtes

♥ Stom: Afwassen…elke neem ik me voor om na het eten af te wassen en elke keer stapelt het weer op.

♥ Aller stomst: Pesten, discriminatie, racisme, oorlog, haat, onderdrukking, liegen etc.

♥ Dag met een gouden randje: De dag dat ik alleen vertrok op reis, had dit 5 jaar geleden nooit kunnen bedenken.

♥ Leukste liedje: Op dit moment: Digital Farm Animals – Millionaire. Krijg hier een heerlijk zomers gevoel van. Maar eigenlijk ben ik gek op allerlei soorten muziek.

♥ Hou van: Mijn vrienden, familie, katten, reizen, werk etc. Ik hou van veel dingen.

de kort maar krachtig tag, tag, walibi sky diver

♥ Nooit gedacht: Dat ik afgelopen maand alleen voor 3 weken naar Thailand zo gaan om daar rond te reizen. Ook dat ik nu zo ontzettend gelukkig met mijn leven kan zijn.

♥ Genieten: Schepijs op een warme zomeravond.

♥ Bang voor: Hoogtes maar toch ga ik alles aan en als ik eenmaal aan de hoogte ben gewend heb ik nergens geen last meer van. Zo ga ik dit jaar nog Sky Diven…

♥ Hekel aan: Regen…ik vind alles goed, warmte, sneeuw, wind etc. maar regen bleh. Vooral als het dan nog is goed bewolkt is, daarin tegen vind ik regenwolken wel super mooi. Net als in Chiang Mai afgelopen Juni.

♥ Lekkerste weer: Een graad lekker zomer kleding draag weer.

de kort maar krachtig tag, tag, jordanie, rondreizen, backpacken, single reis

♥ Leukste leeftijd: 27/28/29…en de rest die gaat komen.

♥ Spijt van:  Dat ik niet eerder ben begonnen met reizen. Door mijn moeilijk jeugd en mijn burn-out ben ik pas laat begonnen. In 2015 mijn eerste reis buiten Europa en het was GE WEL DIG en smaakte naar meer.

♥ Geen tijd voor: Om een wereldreis te maken (oké op dit moment heb ik ook geen geld voor een wereldreis) maar ik vind mij baan op dit moment te leuk om er mee te stoppen. Ik hou echt van mijn werk als ervaringsdeskundige.

♥ Lekkerste eten: Sinds dat ik in Thailand ben geweest ben ik helemaal verkocht aan Thais eten. Gelukkig heb ik daar een kookcursus gevolgd en kan ik nu heerlijk Thais koken. En vis…jaah vis ben ik verzot op.

♥ Fijnste vakantieland: Best een lastige vraag. Elke land heeft wel iets wat het fijn of speciaal maakt. Maar als ik echt een keuze moet maken kies ik voor Thailand en dan vooral Chiang Mai. Why…het is een gevoel.

de kort maar krachtig tag, tag, cycle for plan, plan nederland, zambia, fietsen, mtb, mountainbike

♥ Vreselijk goor: Spruiten en zuurkool…JAK BAH. Op geen enkele manier vind ik dat lekker. Nee, ook niet met een extra sausje of kruiden. Nee, nee en nog is nee. Eet maar lekker zelf op, ik pak wel wat lekkers.

♥ Mezelf een duwtje geven: Toen ik moest beginnen met fietsen terwijl ik daar een hekel aan had. Gelukkig was het voor het goede doel Cycle for Plan en ja nu vind ik fietsen echt onwijs fijn en leuk.

♥ Wil nog: Alles zien van de wereld…mijn bucket list begin al aardig lang te worden en ik kan je vertellen dat die met de dag langer wordt. Gelukkig ben ik nog jong toch haha.

♥ Mist een beetje: Iemand naast mij om alle mooie maar ook minder mooie momenten mee te delen…maar ik ben ook alleen een zeer gelukkig mens. Oef gelijk een excuus zoeken haha.

♥ Dansen: Tot dat de zon in de zee zakt en dan nog door. I love to dance…

 

Ik ga geen andere mensen benoemen om deze TAG over te nemen. hij gaat al een lange tijd door bloggersland heen maar voel je vrij om deze TAG over te nemen. Heb je deze TAG ingevuld laat het mij weten, vind het leuk om te lezen.