Reisagenda en reiservaring

2021

Terschelling, Waddeneiland Nederland ♦ Slovenie ♦ Dolomieten

2020

Veluwe, Gelderland (kamperen en wandelen Veluwe) ♦ Ardennen, België (juni) ♦ Ardennen, België (juli) ♦ Gelderland & Giethoorn (juli) ♦ Roadtrip Nederland in een volkswagen busje (juli) ♦ Waddeneilanden (augustus) ♦ Denemarken (sep) ♦ Griekenland (okt) ♦ Luxemburg (okt/nov)

2019

Lissabon ♦ Texel, Waddeneiland Nederland ♦ Ardennen (BE) ♦ Dubai ♦  Schotland | Isle of Skye en Glencoe ♦ India | zuid Goa en Rickshaw Challenge

Hoi, ik ben Diana en ben dol op reizen en avonturen. Op Stripe Away deel ik  o.a. outdoor belevenissen, praktische tips, uitgebreide reisgidsen en verhalen met een persoonlijk tintje. De natuur is mijn favoriete omgeving en als ik daar niet uithang dan ben ik te vinden in een toffe hotspot of fijn thuis op de bank met mijn twee katten.

LEES MEER

VOLG JIJ STRIPE AWAY AL OP INSTAGRAM