BREDA

Breda een stad in Noord-Brabant. Meerdere keren won deze gezellige stad de prijs van “van beste binnenstad”. Een stad waar ik ben opgegroeid en waar elk weekend weer iets te beleven valt. De stad Breda is een stad voor iedereen. Een plek die staat voor gezelligheid, warmte, cultuur, beleving en een dosis geschiedenis. Welkom in Breda!

Grote Kerk Breda, grote kerk, breda, wat te doen in breda, beklimming grote kerk breda, beklimming kerktoren breda, onze lieve vrouwekerk breda,

Informatie Breda

Breda is een stad in het westelijke deel van Brabant en ligt aan het mooie Markdal. Met z’n 175.00 inwoners behoord Breda tot één de 10 grootste gemeentes van Nederland.

Beste binnenstad van Nederland

Het gezellig stadshart maakt het dat Breda al meerdere keren benoemd is tot de “beste binnenstad van Nederland”. Terecht, dat zeker. Breda heeft veel te bieden.

Ontdek Breda

Breda heeft talloze leuke evenementen voor jong en oud. Buiten de evenementen heeft Breda ook veel bezienswaardigheden, leuke eettentjes en toffe ontmoetingsplekken. Inspiratie nodig, hier een aantal tips:

♥ Ga mee met een rondleiding door de Koepelgevangenis en ontdekt de hoeveel ontsnappingen hier plaatst vonden.

♥ Beklim de beroemde Grote Kerk van Breda en krijg een prachtig 360 graden panorama view over Breda.

Artikelen over Breda