Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooi plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed. 

5: Oneindige wegen ♥ 121

Tijdens mijn avontuur door Zambia kwam ik echt de prachtigste wegen tegen. Het asfalt was zo fijn om op te fietsen, dat het een waar genot was. De zwarte wegen uiten zich goed voor een paar mooie foto’s.

4: Fietsen op de weg ♥ 129

Dit plaatje geeft precies weer hoe het leven in Zambia kan zijn. Sommige kinderen lopen kilometers en sommige fietsen kilometers. In die kilometers heb je vaak flink bergen die je moet trotseren. Deze kinderen hadden duidelijk even een zware berg te pakken en gingen het laatste stuk lopen.

3: Vergezichten op de safari ♥ 133

Een mooie stukje landschap tijdens mijn tweede safari in South Luangwa National Park. Dit was net 1 uur voor de zonsondergang.

2: Wilde dieren spotten ♥ 134

Dit was tijdens mijn laatste safari door South Luangwa National Park. We hadden nog 30 minuten en op de terug weg maakte ik deze foto. We hadden helaas nogal haast i.v.m. het halen van het vliegtuig maar de dieren ging echt niet op zij. Het rijk is van de dieren en niet van ons. Ze lopen daar gewoon midden op de weg.

1: Een blauw uitzicht ♥ 144

Dit was tijdens een heerlijk strandwandeling op Koh Tao in Thailand. Dit is genieten! Heerlijk wit strand, blauw water en een bootje op de achtergrond. Beter kon mijn dagje niet worden.

Wat natuurlijk super tof om te vertellen is en waar ik echt heel blij mee ben is dat we de 1000 volgers hebben aangetikt. Veel mensen bekijken mijn foto’s graag en dit geeft mij nog meer inspiratie en vermogen om door te gaan. Lief zijn jullie voor het volgen.

Welke foto spreekt jou het meeste aan?

Foutje gezien? Meld het.