Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

Al benieuwd naar de top 5 van deze maand? Instagram blijft mij een raadsel. Elke keer als ik denk dat ik de code heb gekraakt, gaat het weer compleet de andere kant op. Toch blijf ik het platform veel gebruiken. Vind het gewoon super leuk om mijn foto’s met jullie te delen. Dit blijven we dan gewoon trouw doen.

5. Selfie vanaf een kasteel ♥ 620

Je ziet het niet vaak, een selfie van mij in de top 5. Gelukkig ben ik erg blij met deze en anders plaats ik het natuurlijk ook niet. Deze selfie is gemaakt op een kasteel. In de verte hoorde ik een groep wolven huilen. Dit was echt een magisch mooi moment.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

4. Het sprookje dat uitkomt ♥ 640

Letterlijk…al heel lang droomde ik over deze plek. Deze prachtige burcht is een van de mooiste van Europa. Als kind wilde ik hier al naar toe en afgelopen september is deze droom dan eindelijk uitgekomen. Welkom bij Burg Eltz en terecht dat deze in de top 5 staat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

 3. Oranje op de Geierlay Hangbrug ♥ 680

Eindelijk kon ik mijn blitse oranje regenjas weer aan. Niet dat het aan het regen was maar wilde het gewoon voor de foto’s. Ooit kocht ik deze regenjas voor Schotland maar nu voor de 3de keer pas gebruikt. Maar goed hier sta ik dan knettervroeg in de ochtend op deze toffe hangbrug in Duitsland

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

2. Rode jurken sprookje bij Burg Eltz ♥ 783

En daar is nummer 2 van deze prachtige plek. Letterlijk staat Burg Eltz twee keer in de top 5 en ook nog is op nummer 2. Het liefs zou ik ook weer terug gaan. Dat gevoel toen ik daar was. We waren er trouwens ook erg vroeg, nog voordat het open ging. Ik wilde voor de foto de toeristen vermijden en dan is gelukt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

1. De één na langste hangbrug van Duitsland ♥ 792

De foto’s uit Duitsland doen het mega goed. Gewoon alle foto’s in deze top 5 zijn daar gemaakt. Voor mij zo dichtbij huis maar zo compleet anders. Ik weet nu al zeker dat ik volgend jaar of misschien dit jaar al wel terug ga. Deze foto was wat later in de ochtend toen er al meer mensen de brug bezochten. Het is een enorm gave ervaring om deze brug over te steken. Zeker een must do als je in de Eifel of Moezel bent.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

Zo dit was mijn top 5 weer. Ik ben er erg blij mee want dit bewijst maar weer dat jullie er ook blij mee zijn en daarvoor doe ik het eigenlijk. Momenteel ben ik iets minder actief met Instagram en dat komt voornamelijk dat ik ook in een opstartfase zit van een andere bedrijfje. Dit neemt veel tijd in beslag. Maar niet getreurd want ik blijf gewoon posten.

Welke foto uit de top 5 vinden jullie het tofste?

 

Foutje gezien? Meld het.