Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

Yeah…daar zijn we weer met een nieuwe update. De Instagram top 5 artikelen worden elke maand goed bezocht door jullie, daarom besloten om dit door te blijven zetten. Zijn jullie net zoals ik erg benieuwd wat deze maand weer de top 5 is. So lets go…

Yellow in nature ♥ 525

Het is jullie vast al opgevallen dat de kleur geel veel terug komt in mijn foto’s. Kijk is rond op mijn website en je ziet dat dit de hoofdkleur is. Geel maakt mij blij en dat is waarom ik het ook vaak draag. Deze foto is gemaakt bij een bezoek aan het kasteel Kasselburg in de Eifel. Het uitzicht was wederom prachtig en zeker een foto zoals deze waard.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

Zonsondergang vanuit Hohe Acht ♥ 529

Wauw…dit was de klim meer dan waard. Deze foto is ook gemaakt in de Eifel, vanaf de Hohe Acht. Als je de berg beklommen hebt, kun je nog een toren op. Vanuit daar heb je dit prachtige uitzicht. Dit was dik genieten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

Beklimmen van Devils Staircase ♥ 548

Wat was dit afzien. Na ongeveer 1.5 uur klimmen, was ik dan eindelijk boven. Het uitzicht lied mij gelijk alle pijntjes en vermoeidheid vergeten. Ik kon haast niet geloven dat ik dit had gedaan, want klimmen is niet mijn sterkste kant. Je kan denk aan de foto wel zien hoe blij ik was dat Devils Staircase achter mij lag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

Uitzicht van af John Suwan Vierpoint ♥ 550

Deze foto is een aantal jaren geleden genomen. Dit was mijn eerste reis alleen, buiten Europa, door Thailand. Tijdens een bezoek aan Koh Tao, brachten we ook een bezoek een dit viewpoint: John Suwan. Ooit hebben twee mannen deze plek ontdekt en ben ze er zo dankbaar voor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

De mooie West Highland Way ♥ 614

Wat geniet ik nog steeds van elke Schotland foto. Volgend jaar gaan we gelukkig terug, kan haast niet wachten. Deze foto is gemaakt op de laatste wandeldag. Het was schitterend weer en alles was zo mooi blauw en groen. Mijn ogen konden haast niet geloven dat dit zo groen was. Veel regen heeft ook zijn voordelen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

En wat vonden jullie van deze top 5 van mijn Instagram?

Elke maand neem ik jullie daar in mee, maar wil je nou niet wachten? Kom mij dan volgen op Instagram en ontvang dagelijks reisinspiratie. See you there!

Welke foto vond je de mooiste?

 

Foutje gezien? Meld het.