Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

Afgelopen maand was echt een top maand. Alle 5 de foto’s die in de top 5 staan, hebben meer dan 200 likes ieder gekregen. Ook mijn aantal volgers is flink gegroeid. Zit nu op de 1800+. Ondanks dat Instagram elke keer iets veranderd, blijf ik het een leuk medium vinden. Daarom deel ik nu met veel plezier mijn top 5 van maart.

5. Zonsopgang Texel ♥ 202

We beginnen gelijk met een prachtige zonsopgang op Texel. Het waren twee vroege dagen maar kijk dan…meer dan waard toch. Zou jij zo vroeg uit je bed komen voor dit?

4. Flamingo’s spotten in Nederland ♥ 203

En dat in Nederland? Veel kreeg ik deze vraag op deze foto maar er zitten echt wilde flamingo’s in Nederland. Elk jaar in de winter komen deze vogels vanuit Duitsland hier overwinteren. Super tof ook om te zien. Ik had tevens wel veel geluk dat de flamingo’s op de goede plek zaten. Heb veel mooie foto’s kunnen maken.

3. Zonsopgang Texel ♥ 210

Wist je dat er in deze top 5 maar liefs 3 foto’s van Texel, van de zonsopgang in staan. Deze foto is op een zeer koude ochtend gemaakt. Langer dan 5 minuten in de volle wind staan lukte bijna niet. Het waaide zo ontzettend hard en de wind was zo ontzettend koud. Ik voelde ook op sommige momenten mijn handen niet meer. Brrrrr. Maar het was het zo waard.

 

2. Fietsen door Zambia ♥ 239

Afgelopen zomer fietste ik één van mijn mooiste avonturen ooit door Zambia. Vele foto’s zijn er gemaakt maar deze blijft één van mijn mooiste. We hadden nog een flinke weg voor ons maar het deerde mij niet. Het enige wat ik zag was het avontuur dat voor mij lag.

1. Zonsopgang Texel ♥ 242

Afgelopen maand was ik een weekend in Texel. Tijdens dit weekend ben ik meerdere keren vroeg mijn nest uitgegaan om hopelijk een prachtige zonsopgang te spotten. Dit was de tweede en de laatste zonsopgang op Texel. Als kersje op de taart kregen we ook een beetje magic in de vorm van ijs.

Zo dit was mijn top 5 van de maand maart. Als ik kijk ben ik erg blij met deze top 5. De foto’s waar ik ontzettend trots op ben staan er in. We gaan gewoon door met dagelijks posten op Instagram. Deze maand staan er ook weer leuke tripjes in de planning dus er zullen weer een hoop toffe foto’s voorbij gaan komen.

Leuk om te lezen:

Wat vind jij de mooiste foto van mijn Instagram van maart 2018?