zambia, cycle for plan, instagram april, instagram top 5, fietsen door zambia,
Instagram

Mijn 5 populairste foto’s op Instagram #april 2018

Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

Wooooow hallo april! In deze toffe maand haalde ik de 2000 volgers, kreeg ik heel de maand wekelijks meer dan 1000 profielbezoekers en haalde mijn eerste foto de 400 likes. Mijn Instagram is grote stappen aan het maken en dat vind ik echt super tof.

Net als in maart. Wat ook z’n toffe maand is geweest, deel ik met veel plezier mijn top 5 met jullie.

5. Olifanten spotten in Zambia ♥ 361

Wat was dit een magic moment tijdens onze te gekke safari. De zon begon net langzaam onder te gaan en we waren op zoek naar luipaarden en leeuwen, toen er plotseling een groep olifanten kwam aanlopen.

4. Uitzicht na een flinke fietsdag ♥ 369

Tijdens mijn reis door Zambia op de fiets, waren er een aantal zware dagen. Deze foto is afkomstig na een zware fietstocht. Ik was op en kon hierna niet meer verder. Het cadeautje was zeker dit geweldige uitzicht.

3. Zomerse dag in Parijs ♥ 374

Deze dag kan ik mezelf nog goed herinneren. We liepen door een van de wijken van Parijs. Het zonnetje scheen perfect en de temperatuur was precies goed. Deze wijk heeft een geweldige sfeer die je even doet denken aan een totaal andere wereld.

2. Vul je leven met bloemen ♥ 389

Wauw…een park met 400 bloesembomen. Het was even een klein magisch sprookje. Bij een andere blogger las ik dat er in Amsterdam één park is, een park vol met bloesembomen. Hier moest ik natuurlijk naar toe. Ik maakte deze foto vanaf een statief en ik rende meerdere heen en weer.

1. Op een oranje fiets door Nederland ♥ 408

Yeah…mijn eerste foto met over de 400 likes. Dit is toch wel een beetje onwerkelijk. Gewoon meer dan 400 mensen vinden deze foto leuk. Moet eerlijk bekennen dat ik zelf dit ook wel een geweldige foto vind. Er zijn minsten wel 20 foto’s gemaakt tot dat er de goede uitkwam. Deze is trouwens gemaakt in de Bollenstreek.

Er zijn weer een hoop mooie foto’s op mijn feed voorbij gekomen. Ik zou ze natuurlijk ook niet delen als ik ze zelf niet mooi zou vinden. Aan de groei van mijn Instagram vinden jullie dat ook. We gaan er in mei weer een top maand van maken. Ben benieuwd waar we over één maand staan. Tot dan!

Leuke artikelen om te lezen uit de maand april:

Welke foto van mijn top 5 vind jij het mooiste?

 

Foutje gezien? Meld het.

  11 Comments

 1. Hele mooie foto’s! Nummer 1 en 2 vind ik het mooist 🙂 Volgens mij was iedereen in de bollenstreek vorige week 😉 Wat was het mooi daar zeg. Ik ga volgend jaar zeker weer terug.

  Beantwoorden

  • Jaaah…die bollenstreek was heel populair of Instagram. Voor mij echt de eerst keer haha. Volgend jaar ga ik zeker ook terug maar dan een andere streek.

   Beantwoorden

 2. Wat een leuk overzicht! Ik vind vooral die straatfoto van Parijs echt heel tof. Die bloesems zijn ook echt prachtig. Jammer dat de meeste bomen nu alweer uitgebloeid zijn.

  Beantwoorden

 3. Mijn favoriet is de eerste foto van de olifanten in Zambia. De foto in Parijs is ook erg mooi, en roept allerlei denkbeelden op. Aan de ene kant de klassieke auto met de jongens erin die gezellig een praatje maken met voorbijgangers, en aan de andere kant zwaarbewapende agenten. Ik weet niet of je het bewust op deze manier hebt vastgelegd, of dat het toeval was. Mooi is het wel in elk geval!

  Beantwoorden

 4. Mooi! 1 en 5 zijn mijn favorieten. Olifanten zijn altijd indrukwekken en ik zag dit jaar voor het eerst de kersenbloesem in het Amsterdamse bos….echt prachtig!

  Beantwoorden

 5. Mooie foto’s! Ik vind nummer 3 erg tof. Die oranje auto maakt het beeld helemaal compleet. Geeft het net even een retro tintje. En die kersenbloesem, supermooi!

  Beantwoorden

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.