Elke dag groeit mijn bucket list met geweldige bestemmingen die ik ooit nog is wil bezoeken. Keer op keer komt er weer wat bij. Geïnspireerd door Marcella Molenaar met haar ABC Wishlist besloot ik ook een ABC Wishlist te gaan maken. Bij elke letter van de alfabet kies ik een land, stad/dorp en regio/gebied/natuur die ik graag nog wil bezoeken. Elke keer een nieuwe letter en vandaag gaan we verder met de I van Indonesië, Ibiza en Iguazu Falls…

Indonesië

Wie wilt er nou niet naar dit land. Ik hoor maar weinig mensen die niet naar Indonesië willen. Vooral het lekkere eten, de natuur en de mensen trekt mij aan. Je kan in de land onwijs mooie hike maken. Van heel makkelijk tot zeer pittig. Ik zou heel graag dan ook Ijen vulkaan willen beklimmen. En zullen we bali maar niet vergeten. Over deze prachtige bestemming hoor ik alleen maar positieve verhalen.

abc wishlist Ijen vulkaan, abc wishlist, abc wishlist indonesie, indonesie, indonesie bali,

Ibiza

En niet zozeer om het feesten…natuurlijk zal ik wel een feestje mee pakken. Buiten dat is Ibiza een mooi eiland wat meer dan alleen feesten is. Serieus denk ik dat menig feestganger niet beseft hoe mooi het eiland dan wel niet is. Ik zou lekker een auto huren en het eiland rondtoeren. Hier en daar ook een hike en de mountainbike om het wat actiever te maken.

abc wishlist, wishlist, bucket list, bucket list ibiza, abc wishlist ibiza

Isle of Skye

Schotland…wauw wat een land. Nu je dit bericht aan het lezen bent, ben ik in Schotland aan het hiken en ik kan vertellen…ik wil terug. Ik zag tijdens mijn voorbereidingen dit Schotse eiland voorbij komen. Gelijk op mijn lijstje geschreven natuurlijk. Want ik hou echt gebieden die lekker ruig zijn. Die bergen en ver gezichten. Kan er geen genoeg van krijgen.

abc wishlist, abc wishlist schotland,

Het is even geleden dat ik een abc wishlist online had gezet. Gelukkig is het nu weer terug en kunnen jullie weer genieten. De i was trouwens niet moeilijk te kiezen en de landen/steden/regio’s popten gelijk op.

Lees meer over mijn ABC wishlist

Welke plekken die beginnen met een i wil jij nog graag bezoeken?

 

Foutje gezien? Meld het.