In het water

Stripe Away bevind zich niet alleen maar aan land maar ook in het water. Raften, surfen, kajakken…lekker in het water zijn. Zo vrij alles een vogel. Even tot rust komen ondanks de soms extreme aderalinea kick. Elk jaar ben ik meerdere keren op en in het water te vinden. Ik vind het heerlijk om me in en rondom het water te bevinden. Het geeft mij een gevoel van vrijheid. Ik ben een echte waterrat? Ben jij dat ook?

Kajakken in

Nationaal Park het Biesbosch

Raften op de machtige

Zambezi in Zambia

Suppen op de Waal

in Nijmegen

Bucket List - Wateractiviteiten

Vraag jij je af wat je allemaal kunt doen in en op het water? Dan heb ik hier een toffe bucket list voor je met een bom van inspiratie. Van kajakken in Nederland tot aan het randje van de Victoria Falls zwemmen. Voor ieder wat wils. Go check it out!

Zwemmen in Angels Pool aan het randje van de

Victoria Falls in Zambia

Drijven op de Dode Zee

in Jordanië