Elke dag groeit mijn bucket list met geweldige bestemmingen die ik ooit nog is wil bezoeken. Keer op keer komt er weer wat bij. Geïnspireerd door Marcella Molenaar met haar ABC Wishlist besloot ik ook een ABC Wishlist te gaan maken. Bij elke letter van de alfabet kies ik een land, stad/dorp en regio/gebied/natuur die ik graag nog wil bezoeken. Elke keer een nieuwe letter en vandaag gaan we verder met de H van Hong Kong, Hawaii en Hawaii Volcanoes national park…

Hong Kong

Als eerste moet ik maar bekennen dat ik van grote drukke steden hou. Zelf woon ik het liefs in een kleine stad zoals Breda maar mijn hart maakt een sprongetje bij steden als Hong Kong. Zelf zou ik er niet willen wonen maar wel heel graag willen ontdekken. Met zijn 7 miljoen inwoners is Hong Kong ongekend groot en is verdeeld in 236 eilanden. Super bizar. Ook bestaat deze stad uit onwijs veel groen. Wat een bezoek aan deze stad nog beter maakt.

hawaii, Hawaii Volcanoes national park, hong kong, abc wishlist, wishlist, bucket list, wishlist abc, landen met een h, plekken met een h, reizen naar hawaii, hong kong citytrip, travelblogger, adventure blogger,

Hawaii Volcanoes national park

De wereld bestaat voor een groot deel dankzij het uitbarsten van vulkanen. Vele stukken eiland zijn hierdoor ontstaan. In het zuiden van Hawaii is wel een heel speciaal is te bewonderen. Hier is de meest actieve vulkaan te wereld. Ook zijn er momenteel twee actieve kraters waaruit dus ook echt lava stroomt. Een deel hiervan komt terecht in de zee wat een mega vet spektakel geeft. Water en vuur komen hier letterlijk samen.

hawaii, Hawaii Volcanoes national park, hong kong, abc wishlist, wishlist, bucket list, wishlist abc, landen met een h, plekken met een h, reizen naar hawaii, hong kong citytrip, travelblogger, adventure blogger,

Hawaii

Misschien beetje vals spelen maar ook twee vliegen in een klap. Hawaii Volcanoes national park en Hawaii wil ik gewoon beide onwijs graag bezoeken en ontdekken. Hawaii wil ik vooral ontdekken omdat het surfer sparadijs nummer 1 is. Tijdens het kijken van de serie “Hawaii Five O” zie je onwijs veel prachtige spots. Ze laten je de witte bounty eilanden zien maar ook de groene binnenlanden. Ook kun je er mooie hikes maken die je hart een sprongetje laten maken.

hawaii, Hawaii Volcanoes national park, hong kong, abc wishlist, wishlist, bucket list, wishlist abc, landen met een h, plekken met een h, reizen naar hawaii, hong kong citytrip, travelblogger, adventure blogger,

Er waren maar weinig landen met de H te vinden. Ook nationale parken waren er niet veel. Gelukkig wist ik al gelijk waar ik naar toe zou willen. Hopelijk geven deze spots jou ook weer inspiratie.

Welke plekken met de H staan er op jouw wishlist?

Foutje gezien? Meld het.