Wandelen in Nederland

Nederland is mooi. Helaas vergeten wij Nederlanders dat wel eens. Nederland heeft een scala aan prachtige wandelroutes en wandelgebieden. Het is dus zonde om dat niet te ontdekken. Daarom ga ik alvast op ontdekkingstocht en laat ik zien hoe mooi deze plekken wel niet zijn. Vergeet dus niet eens de benenwagen te pakken ;).

De ene keer wandel ik alleen en dan krijg ik gezelschap van twee honden. Op de kaart zie je ook de routes of gebieden aangegeven waar honden met met een groen of blauw hondenkopje. Deze gebieden heb ik dan ook getest tijdens een wandeling met de honden.

Hiken & Wandelen

Wandelen een rustige manier om een plek te ontdekken. Even stil staan en het inademen van de dennenlucht die erop je af komt. Wandelen is voor mij pure ontspanning. Even mijn hoofd leegmaken.

Hiken daarin tegen is vaak wat heftiger. Soms is het bloed, zweet en tranen maar bereik je dan die ene piek. Vol trots sta je daar dan. Je hebt het toch even gedaan. BAM.

Nationaal park zuid kennemerland, nationaal park nederland, nationaal park, zuid-kennemerland, noord holland, wandelen met je hond, losloopgebied zuid kennemerland,

Wandelen in Nederland