Geocaching

Schat zoeken over de wereld

Er zijn miljoenen Geocaches wereldwijd verstopt. Misschien ligt er wel eentje ontzettend dichtbij jou. Op een plek waar je dagelijks de bus pakt, kan er zo maar eentje verstopt zijn. Overal ligt er wel iets verstopt en het is taak van de Geocacher om deze hidden items te vinden. Welke heb jij al gevonden?

Bucket List - Geocachen Nederland & Belgie

Welke Geocaches moet je nou echt gelogd (gevonden) hebben? Dat vind je op deze Geocache bucket list. Van een goede traditional tot een geweldige multi. Welke kan jij al afstrepen?

Wat is Geocaching ?

Zoals ik al benoemde liggen er miljoenen Geocaches wereldwijd verstopt maar wat is Geocaching nou eigenlijk? De makkelijkste uitleg is schat zoeken aan de hand van GPS-coordinaten en opdrachten. Via de website of de app van Geocaching kan je zien welke caches waar verstopt liggen. Gelukkig is het zo makkelijk nog niet. Want al je eenmaal op de plaatst van bestemming bent, begint het echte zoeken. De ene keer zie je ze gelijk liggen en de andere keer ben je een langere tijd aan het zoeken. Volg de hint(s) en gebruik je speurdersoog. De blijdschap die je krijgt is groot, als je eenmaal de Geocache (schat) hebt gevonden.

Geocaching in Nederland

Who Let the Dogs Out

Terheijden

Lost Place Benzinepomp

Grens Belgiƫ/Nederland

Het knikkerpotje

Breda