Disclaimer

Disclaimer

Al mijn artikelen zijn geschreven op basis van eigen mening. Er zullen geen artikelen op deze website verschijnen waar ik niet achter sta. Dit geld zowel voor onbetaalde als betaalde (gesponsorde) artikelen. Er zal altijd vermeld worden als het om een gesponsord artikel gaat.

Ik werk aan mijn website met een grote zorgvuldigheid. Natuurlijk kan het voorkomen dat er in artikelen onjuistheden voorkomen. Het kan altijd voor komen dat bepaalde informatie niet meer up to date is. Zo kan het zijn dat een link het niet meer doet, prijzen van hotels veranderd zijn of dat een aangeschreven hotspot niet meer bestaat. Ik adviseer dan ook om altijd zelf vooronderzoek te doen en informatie in te winnen bij de desbetreffende aanbieder voordat u een boeking doet. Daarnaast is alle informatie op deze website o.v.b. van typfouten.

Aan de inhoud op Stripe Away kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. U kunt mij daarom niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade dus u bent opgelopen voorvloeiend uit een artikel.

Affiliatielinks

In sommige blogs staat een affiliatielinks.

Copyright

Alle gepubliceerde reportages bevatten eigen beeldmateriaal tenzij anders aangegeven en het niet anders kan. Op mijn gehele website, foto’s, video’s, overige beeldmateriaal en content berust een copyright 2015-2016. All rights reseved. Bij gebruik van ander beeldmateriaal zal er ten alle tijden een bron vermelding bij staan.

Ziet u interessant beeldmateriaal en wilt u dit gebruiken, uitgeven of publiceren, moet er ten alle tijden vooraf toestemming worden gevraagd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier.

Samenwerkingen

Ziet u dit tekenentje bij een geplaatste blog, dit betekend dat het gaat op een gesponsord artikel en/of een samenwerking. Ik werk alleen met bedrijven en merken samen waar ik zelf achtersta en ik mijn eerlijke mening kan geven.

Voor meer informatie over eventuele samenwerking klik hier.