Backstage

[fullwidth style=”parallax” fullwidth=”yes” background_color=”#ffffff” background_image=”https://stripeaway.nl/wp-content/uploads/14359137_1141943562564915_4022851874566865257_n-2.jpg” background_repeat=”repeat-x” background_position=”center center” mesh_overlay=”no” border_width=”0px” border_color=”” padding_top=”250″ padding_bottom=”250″ padding_left=”20″ padding_right=”20″ text_align=”THAILAND” text_color=””][/fullwidth]

Backstage: Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen krijg je elke maand in Backstage. Hier laat ik zien wat ik nog meer doe in mijn dagelijkse leven. Op Stripe Away gaat het vooral over reizen en mijn bucket list maar er is zoveel meer. Sommige dingen passen niet in een eigen blog, maar verdienen wel een plekje op Stripe Away, dit vooral omdat het een onderdeel is van mijn leven.

Letterlijk maak ik hier de reis door mijn leven mee af. In Backstage zie je bijvoorbeeld wat ik doe op mijn werk, wat voor lezingen ik geef, wat voor festivals ik bezoek, welke sporten ik in de maand beoefen, met wie ik aan het daten ben of waar ik uit ga eten en wat ik eet. Echt van alles komt erin voorbij.

En ik geef alle feitjes van de maand weer van Stripe Away, wat was het best gelezen artikel en hoeveel volgers ik bijvoorbeeld al heb op Instagram.

 

[blog layout=”2-column-grid” limit=”” infinite_scroll=”yes_button” infinite_scroll_limit=”0″ infinite_scroll_button_text=”Load more posts” cat=”242″ include=”” exclude=”” exclude_previous_posts=”yes” exclude_these_later=”yes” excerpt_length=”” title_size=”” text_align=”” show_pagination=”no” show_category=”yes” show_media=”yes” show_excerpt=”yes” show_meta=”yes” show_read_more=”yes” image_orientation=”” allow_videos=”yes” allow_galleries=”yes” ignore_sticky_posts=”0″][/blog][