Wat gaat de tijd toch snel. Ik zeg dit misschien wel elke maand maar het lijkt steeds sneller te gaan. Mei is alweer voorbij. Er zijn zo ontzettend veel leuke dingen gebeurd maar ook een maand waar ik veel ziek ben geweest. Gelukkig staat er weer een nieuwe maand voor de deur met prachtige dingen op de planning. Maar eerst blikken we terug op mei waar elke vogeltje een ei legt…

Feitjes Stripe Away

  • Mijn Instagram is flink aan het groeien. We zijn de 700 volgers gepasseerd. Volg jij mij al? Bijna elke dag een nieuwe foto.
  • Ook op Facebook zitten we boven de 300 volgers. Ben hier onwijs blij mee. Bleef namelijk lang hangen onder de 290. Volg jij mij daar ook al?
  • In mei kwamen helaas maar 4 artikelen online. Door dat ik zoveel ziek was kon ik me totaal niet concentreren. Was blij dat ik in de avond op de bank mijn ogen kon dicht doen. In juni gaan we weer rocken.
  • Ik bezocht Milaan. Heb jij mijn Travel Dairy en de blog over de Wall of Dolls al gelezen?
  • Best gelezen artikel was over mijn reis door Milaan.

Milaan

Jullie hebben het inmiddels allemaal wel gelezen en anders kan je dat hier doen maar ik ben 2.5 dag in mijn eentje naar Milaan gegaan. Het was echt onwijs leuk. Moet wel zeggen dat het even wennen was. Drie wekend door Thailand is toch anders dan een citytrip.

De eerste dag moest ik even wennen. Voelde me alleen. Gelukkig ging dat gevoel snel weg en kon ik gaan genieten van het prachtige Milaan. Ja, Milaan is een leuke stad. Veel mensen denken dat Milaan niet leuk is en vermijden deze stad. NIET DOEN! Echt niet. Want Milaan is echt meer dan alleen shoppen.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, alleen naar Milaan, Milaan, city trip, in het vliegtuig, mooit uitzicht uit het vliegtuig, vliegen, vliegen naar milaan, italie, italy,

Wat was het prachtig buiten.

NAC NAC NAC

Jaaaaah, als niet voetbal fan stond ik kei hard mee te feesten toen NAC de wedstrijd van NEC won met 4-1. Ik was echt wel trots en blij dat de voetbalploeg uit Breda de weg terug vond naar de Eredivisie. Het is ze gegund. Op de beruchte dag zat ik met een vriendin in haar tuin. Haar man was naar de wedstrijd. Hij wilde graag dat ze kwam mee feesten. Zo gezegd zo gedaan.

Want om 19.00 uur regelde wij een oppas en om 20.15 uur stonden we naast het NAC stadion te feesten. Het was echt mega gezellig en mijn dag kon niet meer stuk. 1. omdat ik kon feesten met een vriendinnetje waar ik allang niet meer mee had gefeest en 2. omdat ik mijn date tegen kwam en wij samen verder gefeest hebben toen mijn vriendinnetje naar huis ging.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, nac promotie, nac, voetbalclub, nac breda, nac feest,

Samen met een van mijn beste vriendinnen – nu al 10 jaar.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, nac promotie, nac, voetbalclub, nac breda, nac feest,

Er was een onwijs fijne sfeer, iedereen was vrolijk. Het was een groot feest.

Op NU.nl en de krant staan

OMG dan sta je niet alleen maar in de regionale krant maar kom je in Milaan er achter dat je ook nog is op NU.nl staat. Ik was even stomverbaasd. Echt, een meisje zoals ik die op z’n grote nieuwswebsite staat. Na een tijdje besefte ik het en kon ik ervan genieten. Mijn nieuwsartikelen gingen over Cycle for Plan, mijn avontuur door Zambia. Er zijn twee mooie donatie a 25 euro uitgekomen. En ik maar denken dat uit zo iets donaties zouden komen.

Natuurlijk ben ik de mensen die gedoneerd hebben na het lezen van mijn artikelen, ontzettend dankbaar. Want mede door hun hoef ik nog maar iets van 500 euro. Me is happy.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, nu.nl, in de krant staan, op nu.nl staan, cycle for plan, plan nederland, fietsen voor het goede doel, 600 km in 6 dagen, mountainbiken, diana vriends, cycle for plan zambia,

Onwerkelijk maar toch wel een beetje trots ;).

Vakantie in Nederland

Wat heb ik een gelijk, of niet? Net vrij hebben als het slechte weer weg trekt en de zomer eindelijk Nederland bereikt. Ik was ruim 1,5 week vrij en besloot deze week te benutten in Nederland. Toerist in eigen land…

Van de week komt er een Travel Dairy van online. Normaal schrijf ik alleen maar Travel Dairies als echt langer tijd op één plaatst ben. Maar heel mijn vakantie stond in teken van dingen in Nederland bezoeken. Ik bezocht o.a. Volendam, de Zaanse Schans, ging Ziplinen, zat meerdere malen op een heerlijk terras en bezocht de Break Out Run. Allemaal veel leuke dingen. Heb het echt naar mijn zin gehad.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, hoek van holland, opening van het strand, opening van het strand hoek van holland, hemelvaart, dagje uit in eigen land,

Even helemaal niks dan je voetjes in het lekkere water.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, hoek van holland, opening van het strand, opening van het strand hoek van holland, hemelvaart, dagje uit in eigen land,

Samen met moeders 🙂

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, ziplinen, ziplinen scheveningen, scheveningen, zipholand, bungeejumpen, ziplinen in nederland, ziplinen nederland,

Dit was zo AWESOME

Met Kayla naar de dierenarts

Tijdens mijn vakantie kwam ik diverse keren plas met bloed tegen. Omdat ik twee katten heb kon ik niet goed zien van welke kat het was. Gelukkig en ongelukkig dat ik op de avond voor Hemelvaart zag Kayla haar plasje met bloed deed naast de bak. Als eerste belde ik de dokter en kreeg ik de vraag of ik met spoed wilde langs komen. Natuurlijk deed ik dit! Mijn hart ging te keer want mijn katten zijn alles voor mij. Ook is dit de eerste keer dat er eentje ziekjes is.

Eenmaal bij de dokter konden ze niet echt iets vinden. Ze denken aan blaasruis of een blaasontsteking. €114,- lichter (consult in de avond en pijnmedicatie en ontstekingsremmers) verder had ik het te doen met mijn kleine dame. Ze heeft ze rest van de avond bij mij gelegen. Alleen was het wel even moeilijk dat de andere kat Kayla nu als indringer zag. Andere geur etc. Waardoor het haar nog meer stress gaf.

Gelukkig gaat het nu weer goed. Moet ik einde deze week terug komen voor controle. Maar ik vind geen plasjes met bloed meer. Ook is ze een stuk actiever. Hopelijk blijft het zo!

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, met kat naar de dierenarts,

Hier deed ze een beetje hyperventileren. Zo zielig 🙁

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, hoek van holland, opening van het strand, opening van het strand hoek van holland, hemelvaart, dagje uit in eigen land,

Medicatie – ze vind het allemaal wel prima.

BLEH ziek zijn is niet leuk

In april begon het al – het ziek zijn. Wist ik veel dat het nog even bleef aanhouden. Wat bleek was dat ik eerst een keelontsteking had te pakken. Jammer, want mijn amandelen zijn er toch echt uitgehaald. NOTE: er is een klein stukje blijven zitten wat de keelontsteking heeft veroorzaakt. Toen dat over was kreeg ik een lichte griep eroverheen en daarna nog is voorhoofdsholteontsteking. HOPPA alles tegelijk…

Gelukkig gaat het nu goed. Beetje lam door het weer maar nergens geen last meer van. Hiephoi.

Young Impact Award in de Ziggo Dome

Vanuit PSV jongerenteam kwam de vraag of wij met een aantal naar de Young Impact Award wilde gaan. Dit is een award uitreiking voor het eerste in Nederland voor jongeren die iets voor hun medemens hebben gedaan. De middag stond in tegen van lezingen van inspirerende mensen en optreden van o.a. Teske Schepper (een You Tube vlogger die ontzettend leuke nummers maakt).

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, hoek van holland, opening van het strand, opening van het strand hoek van holland, hemelvaart, dagje uit in eigen land, psv jongerenteam, psv, jongerenteam, voorlichtinggeven, Young Impact, young impact awards, dagje uit in eigen land, awards, iets goed doen voor een ander,

Samen met toppers van het PSV jongerenteam.

En er was nog meer…

Ik kocht mijn klikpendalen die er nog steeds niet op zitten. Gelukkig train ik veel met klikkers op de spinning fiets en weet ik nu al goed hoe ik ze in en uit moet klikken.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, hoek van holland, opening van het strand, opening van het strand hoek van holland, hemelvaart, dagje uit in eigen land,

Daar gaan we – nu nog aan de fiets vast maken.

Speelde ik het kaartenspel pesten voor het eerst in jaren weer. Een vriendin van mij en ik wisten even niet goed wat we die avond moesten doen. Keuze was dus snel gemaakt voor een kaartspelletje. Meerdere keren maakte ze mij in. Gelukkig heb ik één hele keer gewonnen.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, hoek van holland, opening van het strand, opening van het strand hoek van holland, hemelvaart, dagje uit in eigen land,

Flink ingemaakt haha

Ging ik samen met Kirsten en haar kids kijken bij “Wings for Life”. Op meerdere plekken op de wereld op de zelfde tijd starten honderden mensen met hardlopen tegen dwarslezing. Recept voor iedere loper die mee doet. Allemaal voor het goede doel. De langst gehaalde afstand was 83 kilometer dacht ik. BIZAR want ik ben na 12 km al gesloopt.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017,

Even een girlsselfiefoto.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017,

Zoveel respect voor deze mensen!

Ging ik met moeders naar Kinderdijk. Het was die dag mooi weer en wilde er graag heen en moeders had niks te doen. Dus hoppa die auto in en gaan. We hadden een perfecte zomerse dag.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, dagje uit in eigen land, kinderdijk, unesco werelderfgoed, unesco, unesco werelderfgoedlijst, selfie,

Even een selfie met de molens natuurlijk!

Elke jaar wordt er een dribbel toernooi gehouden met meerdere zorgcentra uit omgeving Tilburg. Mijn werk zocht nog voetballers en ik melde me aan. Volgens meerdere was ik nog best wel goed. Altijd leuk om te horen. Uiteindelijk zijn we door naar de finale en zijn we 3de geworden.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, dribbeltoernooi ggz breburg, ggz breburg, voetbal,

Trots op al deze mensen, samen zijn we al 3de geëindigd.

Stond ik voor het eerst binnen mijn nieuwe werk op een andere afdeling. Met mijn functie wordt ik op verschillende groepen ingezet en ging ik nu kennis maken en tegelijk invallen bij een nieuwe groep. Later die week kreeg ik gelijk de vraag wanneer ik weer terug kwam – want het was te gezellig.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, pameijer, pameijer werkt,

Paars staat prima toch? Op deze afdeling hebben ze heuse werkkleding.

Ging ik weer stappen en ging ik flink aangeschoten naar huis. Dit komt eigenlijk door het onderste drankje of beter shotjes. Ze noemen het een landingsbaan. Je at het achter elkaar weg.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, landingsbaa, wings breda,

Met het biertje (komt als laatste) heb ik toch altijd moeite haha.

At ik heel veel taartjes, gelukkig heb ik het wel zo gepland dat het in mijn eetschema past.

Hadden we op mijn andere werk een wijnproeverij. Ik kan alleen niet zo goed tegen meerdere wijnen door elkaar. Dus na een aantal proevingen werd ik al een beetje tipsie. Maar het was wel lekker. We kregen ook meer dat we binnenkort ook een bierproeverij hebben – laat maar komen.

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017,

Gemaakt door mij BBF – ZO ONTZETTEND LEKKER!!!!!!!

Ging ik stappen tijdens het Jazz Festival in Breda met lieve vriendinnetjes. Het was een erg leuke avond waar ook hier weer de alcohol goed genuttigd werd. Dit paste alleen niet in mijn eetschema. Kcal BOM!

Backstage, backstage leven, maand overzicht, stripe away, bucket list blog, backstage mei, backstage mei 2017, jazz festival, jazz festival breda,

Deze mevrouw zat er wel eventjes, samen met haar boekje te lezen tussen de menigte met harde muziek.

Ging ik met BBF uit lunchen voor haar verjaardag. Dit is traditie gewijs twee keer per jaar. Mijn verjaardag en haar verjaardag. Zo hebben we sowieso twee keer per jaar even tijd voor elkaar.

Kayla en Evi cutiness

En we sluiten weer af met mijn twee draakjes. Enjoy!

Buiten het ziek zijn was mei weer een ontzettend leuke maand. Ook een maand die mij aan het denken heeft gezet over wat diepere privé dingetjes. Gelukkig valt dat wel op zijn plek maar ziek zijn heeft dan ook zo zijn voordelen.

Soms heb ik het idee dat ik dingen vergeet maar zoals jullie elke maand zien, maak ik genoeg leuke dingen mee. Nu op naar de maand juni waarin weer een hoop toffe dingen op de planning staan. Sowieso heb ik weer een fietstraining vanuit Plan Nederland. De laatste voordat we vertrekken naar Zambia. Ook staan er wat feestjes op de planning o.a. Dance Tour Breda. Ook gaat er weer volop getraind worden.

Tot volgende maand bij een nieuwe Backstage.

Hebben jullie ook zo genoten van het lekkere weer? Leuke dingen gedaan?