Wat vloog maart voorbij en wat heeft het in het teken van verandering gestaan. Maart roert zijn staart, een cliché maar waar – in zekere zin heel positief natuurlijk. Ook begon deze maand eindelijk mijn favoriete seizoen: de LENTE…

De eerste werkmaand

JOEHOE – na weken van wachten kon ik eindelijk beginnen bij mijn nieuwe baan. Keek hier al zolang naar uit en nu is het werkelijkheid. Begin december solliciteerde ik op de vacature “Uitvoerend Ervaringsdeskundige” bij Pameijer Rotterdam. Een mega grote organisatie die erg goed met ervaringsdeskundigheid bezig is.

De eerste dagen op mijn werk waren GE WEL DIG. De soms uren in de file konden mij niks schelen. Dat ik op mijn 2de en 3de dag te laat kwam – door de file – maakte niet uit – want het halve team stond in de zelfde file. Zo relax gingen ze ermee waardoor het wen proces ontzettend vlot verliep. Ik heb gewoon de meest toffe baan die er is PUNT (oké dat vind ik dan) ;)…

backstage maart, file rijden, pameijer,

Mijn eerste file op mijn tweede werkdag JOEHOE – NOT

Nee, maar echt ik werk op een textiel project waar mensen met LVG (Licht Verstandelijk Gehandicapt) en psychiatrische kwetsbaarheid werken. Vind het laatste zo naar woord maar soms kom je er niet onderuit. Ze maken daar letterlijk alles van stof en vilt (wol) en dat wordt dan verkocht. Sinds kort maken ze ook kattenmanden van vilt tot een waar product AWESOME.

backstage maart, pameijer rotterdam. goed gekleed, katten manden, katten manden van vilt,

Dit zijn die kattenmanden die ze maken…VET HE?

Elke dag werk ik met mooie en lieve mensen. Helaas maken we ook mindere dingen meer maar we proberen deze mensen zo goed mogelijk te helpen. Want ieder mensen is ergens goed in.

Gelukkig brengt mijn nieuwe werk nieuwe structuur met zich mee wat ik enorm nodig heb. Elke dag kwart voor 7 de wekker. Vroeger naar bed. Vaak over werken (na een maand werken, 1 dag al aan over uren – misschien wel meer). Ik bloei op en ik voel me al een beter mens. HEERLIJK.

Personal Body Plan

Dat wordt de komende maanden kei hard bikkelen om van de snoeppot af te blijven. Ik ben op 27 maart begonnen met het Personal Body Plan waar ik de komende 6 maanden mee aan de slag ga. Vorig jaar zou ik eigenlijk naar Zambia gaan om daar in 6 dagen 600 km te gaan mountainbiken.

Helaas door mijn Artrose kon deze reis niet door gaan. Nu krijg ik een tweede kans en wil ik er niet alleen voor zorgen dat ik de 600 km zonder rugklachten ga halen maar ik wil er ook sexy uitzien in een fietspakje JAJA ;).

backstage maart, personal body plan, body plan, shake, lekker gezond,

De eerste shake sinds tijden – twee banen met cocosmelk…zo lekker

Nu nog bezig om met een coach een plan te maken en te kijken wat ik nodig heb kwa voeding en training. Een ding weet ik zeker – het gaat flink aanpoten worden. O en ik moet nog een foto in sportlingerie maken SHIT! Dit natuurlijk voor de vóór- en nafoto…

Taart verkopen voor de Social Run

In september ga ik samen met het team van GGz Breburg 555 km bikkelen door Nederland in 48 uur. Voor de project proberen (WILLEN) wij zoveel mogelijk geld ophalen om projecten te steunen die zich in zetten tegen stigma, of die openheid willen creëren of gelijkheid. Omdat het opendag was bij GGz Breburg hebben we daar flink gebruik van gemaakt. We hadden verschillende acties opgezet – maar de lekkerste was toch het taarten verkopen. In 3 uur tijd hebben we toch 108 euro opgehaald. TOPPERS!

backstage maart, social run, social run ggz breburg, ggz breburg, samen sterk tegen stigma, opendag ggz breburg,

Ons halve top team

Stemmen

Daar is het dan weer, de dag dat wij als Nederlanders ons stemrecht mogen gebruiken – MAAK HIER DAN OOK GEBRUIK VAN. Dus na elke ochtend Q-Music waar er een lijsttrekker zijn of haar standpunten kwam vertellen, was ik eruit op wie ik zou stemmen. Jesse Klaver van Groen Links had bij mij de meeste raakpunten. Ook de vragenlijsten online gaven twee keer Groen Links aan. Dus voor mij was het duidelijk. Het zou Groen Links worden.

backstage maart, stemmen, tweede kamer verkiezingen, verkiezingen, tweede kamer, jesse klaver, groen links, partij van de dieren, stemrecht,

Daar gaan we!

Ik zat nog erg sterk te twijfelen – dat wel. Want na jaren trouwe stemmer op Partij van de Dieren ben ik nu even overgestapt. Soms heb ik spijt maar doet mij goed dat ik zie dat Partij van de Dieren ook recht hebben op 5 zetels.

Nu is het nog even afwachten hoe het nieuwe kabinet er uit gaat zien. Ben benieuwd!

Lunchen met reisvriend

Weten jullie nog allemaal het verhaal over mijn date op de Sky Tower van Bangkok? Nee, lees het dan hier. Ja? Dan is het leuk om te weten dat we nog steeds als vrienden door het leven gaan. Eens in de zoveel tijd spreken we af. Deze keer kwam Romano richting Breda en gingen we uit lunchen. Daar vertelde hij mij alles over zijn avonturen van zijn laatste reis door Thailand – VERSLAVEN he Thailand. Het was een erg gezellige middag.

backstage maart, lunchen, breda lunchen,

Heerlijk lunchen met een vega burger

Pubquizen bij Bowlingpoint Breda

Het is weer terug, de Pubquiz bij mijn werk (tweede baan). Het was de eerste keer weer en zoals altijd hebben we weer vet verloren. OEPS. Oké, we hadden wel de nacho schaal gewonnen omdat we het beste de schattingsvraag goed hadden. Ook al waren we bar en bar slecht – we hadden wel een erg gezellige avond. De volgende Pubquiz is weer op 10 april en kost maar 3 euro. Zin om de strijd aan te gaan met ons en bijna zeker te weten dat je van ons gaat winnen? Kom dan ook 😉

backstage maart, pubquiz, pubquiz bowlingpoint, bowlingpoint breda,

Van deze hadden we er dan wel weer veel goed – 8 van de 10

En er gebeurde nog veel meer…

Gingen we kijken bij een belangrijke volleybal wedstrijd van vriendin/collega. Natuurlijk hebben ze gewonnen en is de overwinning steeds dichterbij. Ze moesten tegen de nummer twee en hun waren nummer 1 dus kan eigenlijk niet meer mislukken.

Smile to the camera – or not

In de maand maart moest ook nodig mijn auto schoongemaakt worden. Elke keer stelde ik het uit maar nu kon je er letterlijk hele teksten op schrijven VIESSSSSS. Dus hop naar de wasstraat maar ik was niet de enige met de gedachten.

backstage maart, auto wassen, vieze auto,

FILEEEEEEE

Ging ik op bezoek bij lieve James en zijn mamma (mijn BBF). Heerlijk knuffelen met dit kleine lieve schattige manneke LOVE. Je wordt toch direct verliefd.

backstage maart

SMELT

Je kent het wel van die You Tube filmpjes waar je mensen ziet bowlen en dat dan de bowlingbal door de lucht vliegt en dan het plafond raakt en die dan naar beneden komt. Oké, dit was niet zo erg maar wel de eerste keer dat ik het in reallife mee maakte. Ik zei nog dat ze het niet mochten doen en wat doen ze…haha

backstage maart, bowlen, bowlingpoint breda, bowlen in breda,

Oeps dat was denk ik niet de bedoeling.

Dronk ik de afgelopen maand heel veel Liefmans. Dit is echt mijn lievelings drankje van het moment – wel eens op? Nee, snel doen dan want het is echt lekker.

backstage maart, liefmans, liefmans love, uit eten,

Liefmans LOVE – dit was de Liefmans tijdens het heerlijke uit eten met een vriendinnetje.

backstage maart, liefmans, liefmans op het terras, terras breda,

Ook bij de eerste terrasdag kon Liefmans niet ontbreken.

Ergens op een zaterdag in maart had ik een werkdag van 10,5 uur met maar 15 minuten pauze omdat het zo onwijs druk was. We zaten letterlijk heel de middag en avond/nacht tot 01.00 uur vol met banen. Toen iedereen om half 2 weg was, was het natuurlijk tijd voor een ontspannend potje bowlen.

backstage maart, bowlen, bowlingpoint breda, bowlingpoint, bowlen in breda, bowlen breda,

Jaaaaaah SPARE

Sprak ik na lange tijd weer af met een goede vriendin en keken we nadat we uren hadden gebabbeld onze serie. Wat was het weer een goede aflevering. Ook kan ze heerlijk koken en heb ik zeer goed genoten van een goede maaltijd.

backstage maart

Lekker onze serie kijken.

En niet te vergeten heb ik deze onwijs stoere schoenen gekocht van mijn eerste salaris van mijn nieuwe baan. Vond wel dat ik een cadeautje had verdient. Ooit had ik ook zulke schoenen totdat ik ze kwijt ben geraakt. Nu na jaren eindelijk weer ongeveer de zelfde kunnen vinden. Vet zijn ze hé?

backstage maart, nieuwe schoenen,

Ben verliefd!!

Besloot ik in mijn andere portemonnee te kijken en kwam ik dit tegen. De komende tijd kan ik nog wel even met de bus en trein.

backstage maart

En op welke staat er echt geld?

Was ik boos op een onbekende buurman waarvan ik niet weet waar hij woont. Voor de 3de keer parkeert hij zijn auto zo. Deze keer moest ik ook langs de kattenbak (Brabants voor achterbak) naar binnen. Uit boosheid schopte ik ook tegen de auto – mijn voet deed meer pijn en de auto had niks. GRRRRRR

backstage maart

BOOS

Natuurlijk speelde er nog veel meer af. Zoals een super gave gastles die ik heb mogen geven. De complimenten waren zo onwijs mooi dat ik met tranen in mijn ogen weg ging. Inspirerend verhaal, dankzij jouw heb ik meer kennis over de opleiding, fijn dat je zo eerlijk, open en oprecht bent en ga zo maar door.

En zoals elke keer sluit ik de blog af met…

Evi en Kayla cuteness

backstage maart, katten, kat, poezen, huisdieren,

Goedemorgen!

backstage maart, katten, kat, poezen, huisdieren,

BAASJE stop is met werken – IK WIL AANDACHT en wel NU

backstage maart, katten, kat, poezen, huisdieren,

Mijn lieve meisje

Hoi – ik kom even kijken wat jij doet op de wc…

Mijn maand is weer voorbij gevolgen. In april staan weer veel leuke dingen op de planning. Fietstraining met Plan Nederland, wedstrijd PSV – Willem ll en verder met Personal Body Plan. Hoe was jouw maand maart. Heb je nog leuke dingen gedaan?