Vanaf nu elke maand een nieuwe rubriek: backstage. In backstage neem ik jullie mee door de leuke maar ook minder leuk momenten in mijn leven. Januari was voor mij een bewogen maand met veel leuke dingen. 

Hoi 2017!

Het nieuwe jaar begon gelijk goed en ja wel met een fout en nieuw party bij vrienden. Het was reten gezellig en de alcohol vloeide rijkelijk. Net tegen 4-en in de nacht besloot ik mijn bedje in te duiken. De gehele avond/nacht bestond uit gezelligheid, drank, heel veel eten en spelletjes. De Brabantse gezelligheid was goed aanwezig.

fout en nieuw party, oud en nieuw

Leuk zo confetti kanon – heel het huis lag onder

Veel PSV jongerenteam

Als ervaringsdeskundige geef ik vanuit het PSV jongerenteam voorlichting over hoe belangrijk praten over je problemen is. Ik ga samen met andere ervaringsdeskundige langs bij middelbare en MBO scholen rondom Eindhoven. Afgelopen maand ben ik maar liefs op 4 schoolbezoeken geweest (normaal zijn dat er 1 of 2 per maand). Er zaten een paar heftige verhalen vanuit de jongeren bij. Krijg nog steeds kippenvel als ik er aan terug denk. Gelukkig komen er ook positieve dingen uit en beseffen jongeren dat ze niet de enige zijn die iets mee maken en dat ze steun bij elkaar kunnen vinden. Meer informatie kan je vinden op mijn andere blog. Daar vertel ik uitgebreid over de schoolbezoeken.

psv, psv jongerenteam, jongerenteam, voorlichting, backstage, terugblik januari, backstage januari, eigen herstel, vroegtijdig schoolverlaten, summa college, eindhoven, summa college eindhoven,

Samen net voorlichting gegeven

Welkom James

Zo trots als een pauw. Mijn beste vriendinnetje  is trotste mamma geworden van een prachtig manneke. De dag voor de bevalling was ze nog uit gaan eten met mij voor mijn verjaardag. Hoe stoer ben je dan! James is wel een prematuur en heeft dus extra aandacht en liefde nodig. Gelukkig groeit hij goed en mocht de en mocht James al snel naar huis.

james, foto james, baby

Kijk is hoe TROTS ik ben!

‍De beruchte 30

Ja, die 30 komt eraan en nog wel op 19 januari. Gelukkig keek ik er niet tegen op. Moet mijzelf vaak genoeg verdedigen om het feit dat ze mijn niet geloven. Ik ben toch echt 30, oud – nee, want met je 30ste begint het leven pas. Dus laat maar komen.

Op de dag zelf werd ik verwend door de kerstverse mamma met een heerlijke lunch bij Jan en Alleman in Breda. Later op de dag werd ik als verrassing ergens mee naar toegenomen door mijn ouders en zusje. We gingen heerlijk uit eten bij het zusje in Oudenbosch. TOP dag!

Later in de week vierde ik nog mijn verjaardag voor vrienden. Het was een onwijs leuke avond. Iedereen bedankt. Word schoenen shoppen met al die fashion bonnenDe koude kilometers

Ongeveer 2 maanden geleden werd ik gevraagd of ik de fietser wilde zijn bij de Koude Kilometers. Een hele goede vriendin die net zo gek als ze hardlopers van 2014 wilde zijn besloot om 8 km in haar ondergoed te gaan hardlopen – BIKKEL!

Natuurlijk (ook voor haar veiligheid) deed ik mee. Mezelf geheist in een onesie met de camera om mijn half fietsen ik 8 km mee richting de finish om de grote markt in Breda. Ik ben zo enorm trots op haar – dat mag ze best weten. Ze moest ook geld ophalen en dit alles is naar twee goede doelen gegaan.

koude kilometers, koude kilometers breda, lopen in je ondergoed, toppers, breda, wat te doen in breda, hardlopen, fietsen breda

Trots op deze bikkel

koude kilometers, koude kilometers breda, lopen in je ondergoed, toppers, breda, wat te doen in breda, hardlopen, fietsen breda

Foto: koude kilometers 2017

50 seconden in een ijsbad

Tsja als ik zeg iets te doen dan doe ik het ook – ook al kreeg ik er 10 minuten later spijt van. Bij de finish op de Grote Markt in Breda stond een ijsbad met 10 kilo aan ijs erin. Je kon je daar vrijwillig voor opgeven om erin te gaan.

Toen ik een tijdje geleden zei “van ach dat doe ik wel” en nog zeggen van “ja echt” en dan horen dat je er de week erop ook echt kan gaan doen had ik niet gedacht.

Dus zo gezegd zo gedaan. Koud maar wel lekker – 50 hele seconden hield ik het vol. Bekijk hier mijn bikkel filmpje…brrrrrr!

Focussen op mijn ademhaling

Nieuwe baan

JOEHOE ik heb een nieuwe baan. Begin december raakte ik na een 3,5 jarige opleiding mijn baan kwijt. Er was geen plek voor mij gezien de reorganisatie die er aan kwam. Door een collega werd ik geattendeerd op een vacature. Zo goed en snel als ik kon verzond ik de sollicitatie. Zenuwslopend omdat dit mijn eerste sollicitatie in mijn nieuwe afstudeerde functie was.

Verloop van de procedure ging beetje moeizaam. Want: eerst kreeg ik 1 gesprek, bleken er op locatie 2 te zijn, 1ste gesprek ging fantastisch, 2de gesprek minder, week later mail met vraag voor referenties, weer een week later met vraag voor een 3de gesprek (dit was 5 dagen voor kerst), week later zou ik een mail krijgen voor uitnodiging 3de gesprek, geen mail, 2 weken later na oud en nieuw nog geen nieuws, zelf gemaild, mail door gestuurd, week later uitnodiging 3de gesprek, week later 3de gesprek, die ging super goed, voor het weekend zou ik het horen, vrijdagavond 1800 nog geen telefoontje en toen eindelijk die maandag ochtend 15 januari kreeg ik te horen dat ik was aangenomen.

Snap je het nog? Ik ook niet helemaal maar 6 weken gingen er over heen. Maar ik heb de baan – heel blij kind hier YEAH!

jan en alleman, jan en alleman breda, unicorn chocolademelk, warme chocolade melk, breda, verjaardag, 30 jaar

Proost op mijn verjaardag met een unicorn warme chocolademelk TOP

Eerste fietstraining voor Zambia

Hier komt nog een uitgebreide blog en vlog van (ja, ik ga vloggen) maar wat was ik blij. Na een werkdag van 11 uur en 5 uur slaap had ik niet gedacht dat mijn rug het zo goed zou doen – totaal geen pijn gehad. Niet heel veel kilometers rijker maar wel tonnen aan nieuwe informatie over het mountainbiken. Ook geweldige mooie nieuwe mensen leren kennen waar ik straks 10 dagen mee in Zambia ga doorbrengen.

cycle for plan, cycle for plan zambia, zambia, plan nederland, backstage, backstage januari, januari, plan, nederland, mountainbike, mountainbiken, mtb, mtb route,

Een deel van de bikkels

En wat deed ik nog meer…

Ik ging mijn allergroosteliefste paardje knuffelen. Wat heb ik haar gemist.

kasja, mijn paard, paard, backstage januari

Mijn knappe paardje LOVE

Uit eten bij de Colonie inBreda. Ik schreef een foodblog voor Stappen en Shoppen Breda. De foodblog kun je hier lezen.

Een van mijn beste vrienden vierde zijn verjaardag. Die was een erg gezellige avond.

Werkte veel bij BowlingPoint (waar ik per 1 december zo af en toe werk). Leerde steeds meer over het fixen van storingen – vet leuk en serveerde ik veel drankjes aan klanten.

En was er de start van de voorbereidingen van de Social Run. Met het team van GGz Breburg gaan wij voor de tweede keer deelnemen aan de Social Run.

Maakte deze prachtige foto van een van mijn draakjes.

kat, poes, katten, poezen,

Een echt draakje – poezenlady

Ging nog heerlijk uit lunchen met een vriendinnetje bij Brownies en Downies in Eindhoven. Super lekker eten en vooral die smoothies – jammie.

brouwnies en downies, eindhoven, uit lunchen, uit eten,

Say cheese to the selfie

De eerste maand van het jaar 2017 is voor mij goed begonnen. Wat voor leuke dingen heb je al mee gemaakt in de afgelopen maand?