April doet wat ie wil en dat was wel duidelijk ook. Als we alleen al naar het weer kijken is het een wispelturige maand geweest. Ook bij mij begon het allemaal erg lekker, alleen gooide één klein dingetje aan de einde van de maand roet in het eten. Klinkt ook allemaal niet zo erg dan dat het is ;)…

Feitjes Stripe Away

Een nieuw stukje in mijn maandoverzicht. Hier bij deel ik een aantal feiten die ik erg leuk vind:

  • Mijn nieuwe ABOUT pagina staat online. Hier kun je lezen hoe Stripe Away is ontstaan.
  • De nieuwe serie Blunderen op reis wordt ontzettend goed gelezen en ontvangen.
  • Er verschenen in totaal 10 artikelen online.
  • Met als topper een artikel over welke dierenattracties niet kunnen.
  • Er een uniek aantal bezoekers Stripe Away heeft bezocht. Elke maand zie ik het groeien. Hier wordt ik blij van!

Obstakel Run supporting

Op 1 april was ik de gehele dag te vinden op een obstakel run. Normaal één van mijn favoriete bezigheden als het seizoen weer begonnen is. Ik wist heel goed waarom ik de keuze had gemaakt om tot aan Zambia niet mee te doen met obstakel running. Ben iemand die nog al gevoelig is voor blessures. Om mezelf te beschermen tegen weer een uitval, besloten met een beetje pijn in mijn hart om niet mee te doen.

Maar dat wil niet zeggen dat ik er niet bij aanwezig kan zijn en wel als supporter – net zo belangrijk. Het was een zeer gezellige dag en ik heb volop kunnen genieten van alle afgetrainde lichamen (jaja, die zie je veel).

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, obstakel run, obstakel running, sport, support,

De eerste obstakel die ze moesten trotseren – de 5 meter hoge WALL

Spreken voor de Rabobank, middelbare scholen en MEE Brabant

Een tijdje geleden nam een vriendin van mij contact met mij op. Ze had een leuke opdracht voor mij maar wel op zeer korte termijn en ze  zochten iemand die als spreker wat kon vertellen over het leven met schulden op jonge leeftijd. In omgeving Waalwijk een project opzetten om jongeren te bereiken. Wat kunnen ze doen om er voor te zorgen dat mensen zich niet hoeven te schamen voor hun schulden en om hulp durven te vragen.

Ik vertelde mijn ervaring en verhaal. Een aantal mensen kregen het emotioneel moeilijk maar ook heel veel haalde hier motivatie uit. Kreeg veel vragen, gelukkig kon ik er ook antwoord op geven. Het gaf mij zo enorme boots toen ik hoorde dat ik de eerste ervaringsdeskundige ben die hier openlijk over durft te praten.

Dit geeft mij kracht. Nu ben ik ook gevraagd om mee in het project te denken en mijn mening hier over te geven. POWER!

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, rabobank waalwijk, waalwijk, spreken, spreker, lezing, gastles, spreker over schulden, mee brabant, power, herstel, herstel werken,

Wat geeft dit een empowerment!

De eerst meting – Personal Body Plan

Oef daar is ie dan, de eerste meting. Ik ga hiervan nog geen foto online zetten – ben niet zo blij met het resultaat. Maar wat ik er van op kan maken is dat het echt anders moet. Het lichaam wat ik eerst altijd had is weg. Ook al zeggen mensen dat ik niet moet zeuren en dat ik tevreden moet zijn maar dat ben ik niet!

Dus er is veel werk aan de winkel. Het begon allemaal met alles opmeten en foto’s maken. Over een maand dan volgt er weer een nieuwe meeting. Het mooi is dat je dan precies kan zien wat voor vooruitgang je hebt gemaakt.

Note: ik merk nu al verschil – kleding zit losser en voel me over het algemeen een stuk fitter.

Gezamenlijke training Plan Nederland

Daar is gaan we weer – training nummer 2 met het team. Keek hier zo lang naar uit! Gezellig trainen met het team waarmee we straks Zambia gaan trotseren. We zouden bij deze training meer lange afstanden gaan fietsen. Hier keek ik wel een beetje tegen op. Omdat ik wist dat het tempo wat hoger zou liggen en ik nog maar net ben begonnen met trainen. De 50 km zouden we vandaag aan gaan tikken en we zouden ook een aantal lekkere klimmen voor onze kiezen krijgen.

Helaas ben ik bij de 25 km afgehaakt. Ik was helemaal kapot. Mijn conditie maakt flinke stappen maar niet zo snel! Ik weet dat ik rustig aan moet opbouwen en dat doe ik dan ook. Pluspunt is dat ik weer een gezellige dag heb gehad en weer een flink deel van het team beter heb leren kennen. Op naar 10 juni voor training nummer 3 aka 70 km ;).

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, training plan nederland, trainen voor zambia, utrechtse heuvelrug, mountainbiken, cycle for plan, cycle for plan zambia, zambia,

Deze prachtige omgeving maakte alles goed.

Spinning rocks

Sinds dat ik bij Personal Body Plan zit heb ik duidelijke lijnen voor mijn training en ik straks 600 km moet gaan fietsen is spinning een perfecte uitkomst. Wat is dit leuk! Ik hoorde van meer mensen dat spinning onwijs leuk zou zijn – ik dacht eerder dat het verschrikkelijk was.

Maar goed op naar de sportschool, spinning uurtje en Diana is verslaafd. Ja, je leest het goed! Spinning is ZO ONTZETTEND LEUK. Krijg er geen genoeg van. Ik moet 4 keer per week krachttraining doen maar plak er dan ook nog vaak snel een spinning uurtje achteraan.

O ja: ik probeer nu zeker 5 keer per week te sporten maar vaak voeg ik het samen om het niet altijd met de tijd uitkomt. OEPS

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, spinning, trainen voor zambia, cycle for plan, plan nederland, basic fit. basic fit breda, spinning rocks, fitgirl, sporten, gym,

Daar staan ze dan te schitteren – ZO LEUK

Ziek ziek ziek ziek

Laten vooropstellen: ik ben zeer slecht in ziek zijn. Oké, als je ziek ben, ben je ziek. Daar kun je niks echt slecht aan doen. Maar wel op de manier hoe je er mee omgaat. Ja, juist deze dame kan slecht stil zitten, dus ook ziek zijn. Bij beide banen mezelf ziek gemeld nadat meerdere mensen mij daar op wezen. Dank jullie wel! Want ik was me toch een partij beroerd. BAH!

Gelukkig gaat het steeds een beetje beter (tijd van schrijven 1 mei) en ga ik vandaag ook weer werken. Hiephoi.

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, ziek, ziek en sushi eten

Gelukkig was ik niet misselijk en heb ik heerlijke sushi besteld. Beetje mezelf verwennen ;).

En wat was er nog meer…

Gezellig met een nieuwe vriendinnetje ging uit lunchen en borrelen in hartje Breda. We kennen elkaar van Plan Nederland en ze zou ook mee gaan naar Zambia. Helaas moest ze afhaken. Wel is er een mooie vriendschap gemaakt en spreken we nu regelmatig even af.

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, lunchen breda, vriendinnen, breda,

Even een selfie SMILE

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht,

Bestelde ik een broodje zelfgemaakte eiersalade EN DIE WAS LEKKER

Ben ik zeer goed bezig geweest met mijn voeding – ook al zeg ik het zelf. Ben halve wegen de maand overgestapt op het tellen van voedingswaarde. Nu besef ik veel beter wat ik eigenlijk allemaal binnen krijg.

Ging twee keer heerlijk uit eten bij “Corenmeat” in Breda en bestelde daar beide keren een heerlijke salade met heel veel vis. Voor maar 9 euro krijg je een grote schotel vol salade, zalm, krab, garnalen. Helemaal niet duur! Aanrader.

Ging ik als teamuitje naar een wedstrijd van PSV – Willem ll en zaten we in een Sky Box – hoe tof dat was lees je hier.

Hadden we een super leuke surprise partij voor een vriendin die 30 jaar werd. Eerst bij iemand thuis lekker borrelen en hapjes eten. Daarna doken we gezellig de stad in.

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, stappen breda, groepsfoto

Natuurlijk mag die groep foto niet ontbreken. Ben zo blij met deze mensen in mijn leven.

Had ik voor het PSV jongerenteam een lezing en kregen we een erg leuk bedankje. Krijgen we niet zo vaak dus er gewaardeerd als we wel iets krijgen.

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, rituals, psv jongerenteam

Rituals – hier een groot FAN

DOMME ACTIE TIP: vergeet never nooit je portemonnee als je nog 57 kilometer moet rijden vanuit je werk. Gelukkig had ik nog 7.50 euro bij mij en raakte ik daar serieus net mee thuis.

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, ziek, ziek en sushi eten

Nu nog 57 kilometer met file – maar het is gelukt

Ging ik gezellig met moeders en zusje naar de bioscoop. Even een lady’s night out. Was weer zeer gezellig!

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, kinepolis, kinepolis breda, bioscoop,

Natuurlijk ook weer even een fotootje want zo vaak zien we elkaar niet.

Maakte een cliënt een geweldig portret van mij. Weet nog steeds niet zeker wat de uitsteeksel aan de rechter kant is. Maar wel super lief!

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, pameijer, pameijer rotterdam,

Weet jij het?

Maakte ik deze geweldige foto tijdens een erg leuke wandeling door het bos – iets met daten :).

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, mastbos breda, hond uit laten, daten in breda,

WAUW blijft mooi

Vierde ik Koningsdag even in het mooie Breda. Helaas na het eten kreeg ik het super koud en ben ik met een dikke ziek-heid naar huis gegaan – beter gezegd gebracht!

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, koningsdag, koningsdag breda, valkenberg, valkenberg breda,

Voor 2 euro maakte ze van ons een foto – altijd een leuk aandenken. We lijken alleen een beetje op Casper het spookje ;).

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, tapas eten, tapas eten breda, koningsdag, koningsdag breda,

Heerlijk tapas eten met een zere keel

Kayla en Evi cuteness

En natuurlijk zoals elke maand sluit ik af met mijn lieve draakjes.

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, katten, draakjes, evi en kayla,

Lekker kroelen

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, katten, draakjes, evi en kayla,

Geen foto aub

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, katten, draakjes, evi en kayla,

Als het bed wordt verschoont is Evi er als eerste bij.

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, katten, draakjes, evi en kayla,

Spelen in een tutu rok 🙂

backstage april, maandoverzicht, maandoverzicht april, overzicht, katten, draakjes, evi en kayla,

Even lekker kroelen met baasje