Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

Daar zijn we weer een maand verder en ik blijf door gaan met het posten op Instagram. Vele van jullie hebben de docu #followme wel gezien en zo niet dan moet je die zeker even gaan kijken. Zeer de moeite waard! Het heeft bij heel veel mensen iets los gemaakt die ik volg en zo ook bij mij. Ik was eerst zo bezig met groeien dat ik alleen nog maar naar de cijfers keek de laatste tijd. Waar was ik mee bezig! Ik begon ook het plezier van Instagram kwijt te raken. Dus na het zien van de docu besloot ik ook dat het niet meer om de cijfers moest draaien maar om het plezier. Ik vind het erg leuk om foto’s te maken en deze te laten zien aan jullie. Dit staat voorop en ik zal hier dan ook straf mee door gaan.

Wat Instagram mij nog gaat brengen, is en blijft een raadsel. Ik kijk iig niet meer naar de hoeveel likes die ik  heb gekregen en hoeveel volgers er elke dag bij komen maar ook weer zo snel gaan. Jullie lieve reacties elke keer onder mijn foto’s zijn het geen wat belangrijk voor mij is. Dus bij deze blijf ik ook gewoon door gaan met mijn maandelijkse update van de 5 populairste foto’s op mijn Instagram.

5. Wandelen in het Mastbos ♥ 391

Elke week maak ik in dit prachtige bos wel een wandeling. Op 5 minuten rijden van mijn huis kan ik hier mijn hart op. Het Mastbos, of gewoon elk bos vind ik het mooiste in de herfst. Kan er dan zo intens van genieten. Jij ook? Dit stukje Mastbos is ook mijn favoriete plekje om foto’s te maken. Elke keer doet deze plek het goed voor de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

4. Het gouden uurtje ♥ 422

Misschien wel het beste uurtje om je foto’s te maken: het gouden uurtje. Deze foto was op de zelfde dag gemaakt, als de foto hier boven. Het was windstil en de zon ging echt prachtig onder. Ik kon niet anders dan genieten en natuurlijk foto’s maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

3. Blankenheim ♥ 461

De klassieke huizen in Duitsland doen het goed. Tijdens mijn reis door de Eifel bezochten we ook een verborgen Parel, namelijke Blankenheim. Lang geleden was ik hier ooit als eens geweest en kon me er maar weinig van herinneren. Toen ik eenmaal weer in het stadje was, kwamen de herinneringen gelijk weer terug.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

2. Magisch Burg Eltz ♥ 542

Jaaah, daar is Burg Eltz weer. Bijna elke foto van Burg Eltz die ik gepost heb op Instagram staat in de top 5. Kan natuurlijk haast ook niet anders want het is een natuurlijk een mooie sprookje. Deze foto is ook vanuit een andere hoek gemaakt dan wat je normaal ziet van Burg Eltz. Wat vind jij ervan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

1. Zonsopkomst met mist ♥ 563

Heel vroeg in de ochtend ging het wekker. Voor het zon zou opkomen wilde ik ergens op een open plek zijn. Natuurlijk was ik een geluksvogel en hing er ook een laagje mist over de weilanden heen. Je kan je wel voorstellen dat ik heel gelukkig was die ochtend. En ik was behoorlijk verkleumd haha.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana – Stripe Away (@stripeaway) op

Tof hé al die foto’s? Ik ben er iig weer erg blij mee. Oprecht! Jullie betrokkenheid is het geen waarvoor ik het doe. Ik ga lekker door mijn bijna elke dag een foto’s posten, omdat ik het gewoon erg leuk vind. Toedoeloedoki ;).

Welke foto’s uit de bovenstaande top 5 vind jij de mooiste van mijn Instagram?

 

Foutje gezien? Meld het.