Joehoe alweer een item van mijn 30voor30 lijst kunnen afstrepen. Want leek het mij namelijk een leuk idee om in mijn pyjama naar de bioscoop te gaan. Ja, je leest het goed in mijn pyjama. Zelf vind ik het namelijk onwijs lekker om in de avond in mijn fleece pyjama te kruipen, filmpje op te zetten, op de bank neer te ploffen met een volle bak chips.

Een tijdje geleden was het zover. We hadden ons zelf al helemaal opgedoft om een dansje te gaan doen in de stad maar de zin was ver te zoeken. Daarin tegen hadden we weer zin in een bioscoopje. Er was weinig keuze om uit te kiezen dus besloten we te gaan voor “the Boy”. Ik wist totaal niet waar het over ging maar dat maakte mij ook niet echt uit.

Foto 08-02-16 21 42 47

Omdat we nog even moesten wachten voordat de film begon, schonken we nog een wijntje in. Tijdens het gesprek kwam naar voren om is gek te doen en in onze pyjama naar de bioscoop te gaan. Zo gezegd, zo gedaan! Ongeveer 30 minuten later kwamen we aan bij de bioscoop…in onze pyjama uiteraard. We haalde een paar heerlijke snack en natuurlijk wat drinken. We moesten nog ongeveer 20 minuten wachten voordat de film begon. Daar maakte ik goed gebruik van om nog samen met een Stormtroeper op de foto te gaan. Smile!

Foto 08-02-16 21 50 33

Na ongeveer 15 minuten besloten we naar binnen te gaan. We zochten onze stoelnummers op en plofte neer. We installeerde onze spullen en hadden beide een heerlijke deken meegenomen om zo onze benen warm te houden. Het kan soms nog wel eens koud worden in de bioscoop.

Echt wat was het fijn om in je pyjama naar de bioscoop te gaan. Het voelt net aan alsof je thuis op de bank een film aan het kijken bent maar dan met veel mooier beeld. In het begin keek ik nog wel om mij heen of andere mensen mij raar aan keken. Maar ik heb eigenlijk niemand kunnen ontdekken. Ik raad het iedereen een keer aan om te proberen. Gewoon om zelf te ervaren hoe fijn het is. Zodat dit een beetje normaal kan worden.

Foto 08-02-16 21 49 46

En hoe was de film? Nou ja eng. Ik ben twee keer bijna uit mijn stoel geschoten omdat ik zo erg schrok. Ik denk dat ik “the Boy” niet alleen had kunnen kijken. Was bijna geneigd om weg te lopen. Maar ben stoer blijven zitten. Goed hé?

O en ik zou zo weer in mijn pyjama naar de bioscoop gaan. Ben jij wel eens in je pyjama naar de bioscoop geweest?