speeddaten, speeddate, bucket list speeddaten, bucket list, daten, wat kan je doen al single,
Bucket List Persoonlijk

Een avond speeddaten, elke 3 minuten een ander gesprek

Een avond speeddaten, met 15 verschillende mannen, een gesprek aangaan voor maar 3 hele minuten. Hoe ga ik dat doen? Dat was mijn eerste vraag, hoe kan ik nou een goede indruk krijgen in 3 minuten. Hoe kan ik een goede indruk geven in maar 3 minuten, ik ben veel meer dan 3 minuten.

Die 3 minuten bleven maar door mijn hoofd spoken maar op het moment dat ik de zaal binnen liep, had ik besloten om gewoon mezelf te zijn. Ik had mijn hoge hakken aan gedaan, stoere leren jack en mijn kapotte spijkerbroek…ik zag er zelfverzekerd uit, ik was er klaar voor, laat de mannen maar komen!

Nummer 49

Thats me, ik was één nummer die avond. Hoeveel nummers zouden er aan mijn nummer 49 gekoppeld worden. Met hoeveel zou ik een match hebben, thats the question. Daar zat ik dan aan een tafel. Rustig aan kwamen de mannen binnen gedruppeld, zo op het eerste gezicht zat er niet veel soeps tussen. Ja, ik kijk toch als eerst naar het uiterlijk, wie niet? Toen alle mannen binnen waren, zat er niemand voor mij. Oeps, zie je wel dacht ik nog maar toen kwam de mededeling dat er minder mannen waren dan vrouwen die avond. Zijn wij vrouwen dan toch wanhopiger of houden wij vrouwen meer van een uitdaging/avontuur? Ik denk toch het laatste, ik wel tenminste.

speeddaten, speeddate, bucket list speeddaten, bucket list, daten, wat kan je doen al single,

3 minuten speeddaten

Die 3 minuten vlogen voorbij en voordat ik het wist had ik mijn eerste nummer voor me zitten, nummer 82. Een zenuwachtige ‘hai’ kwam eruit en ik kreeg een ‘hoi’ terug. En ja wat ga je dan vragen? Waar is die kletskous, hallo zeg dan iets. Oké, dit is akward! Snel iets verzinnen voordat de 3 minuten voorbij zijn. Uhm, studeer of werk je? Ow, ee wacht, wat is je naam? Altijd handig om te weten hoe iemand heet, vooral als je die persoon na die 3 minuten nooit meer gaat zien. Naam, beroep en school waren gezegd van beide kanten en daar ging die bel, de bel dat de mannen moesten door schuiven.

speeddaten, speeddate, bucket list speeddaten, bucket list, daten, wat kan je doen al single,

Geen aangekruist hartje

En daar kwam de volgende, en weer een nieuwe vraag. Zo 4 mannen verder en ik had nog steeds geen hartje aan gekruist. De gesprekken waren een beetje saai en ik wilde daar wel verandering in brengen. Ik had nog 10 mannen te gaan voordat deze speeddate avond was afgelopen, dus mijn crea-bea brein moest zijn werk maar eens gaan doen.

Voornamen werden bij het handen schudden al gelijk gezegd dus daar kon ik niet onderuit, maar de vragen die daarna gesteld zouden worden, kon ik bepalen. Oké, wat zou je doen als je voor een dag een vrouw kon zijn? Je had zijn gezicht moeten zien, geweldig! Welke dier zou je voor een dag willen zijn? Wat wil je ooit nog eens een keer doen voordat je dood gaat? De gesprekken kwamen eindelijk op gang en het werd steeds gezelliger. Niet meer van die saaie ‘ik moet iets vragen gesprekken’.

speeddaten, speeddate, bucket list speeddaten, bucket list, daten, wat kan je doen al single,

Uiteindelijk had ik 2 hartjes aangekruist, hoeveel zouden er mij als hartje hebben aangekruist? Misschien had ik overal gewoon een hartje moeten aan kruisen, zodat ik later kan zien wie allemaal met mij op date wil, dat is wel een boost voor je ego. Maar nee ik had er maar 2 aangekruist. Helaas wel 2 waarvan ik later een beetje spijt had. Aangezien ik merkte dat het toch niet helemaal mijn types waren. En ja oke, je moet iemand ook eerst leren kennen voordat je een oordeel velt maar er moet wel een aantrekkingskracht zijn en die was, bij mij in ieder geval niet aanwezig. Nee, ook geen kleine ieniemienie kriebels.

Dus…ik ben blij dat ik aan een speeddate avond heb gemaakt. Ik had het fenomeen “speeddate” al in verschillende films en series gezien en was vooral erg nieuwsgierig hoe dit nou in het echt zou gaan. En weet je wat, ik vond het eigenlijk nog best wel leuk en gezellig. Wil jij eens speeddaten of heb jij het ook op je bucket list staan, dan zou ik zeggen doen! Voordat je in een relatie vast zit.

Lees ook:

Natuurlijk kan je als single lady of man veel leuke dingen doen. Zo ging ik alleen naar de bioscoop. Eng in het begin maar zeker de moeite waard om is te proberen.

Ben jij wel eens op speeddate gegaan? En hoe vond je het?

 

Foutje gezien? Meld het.

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.