instagram top 5, instagram, populaiste foto's, zambia, south luangwa national park, national park, south luangwa, safari, zonsondergang, sunset, sunset africa, zonsondergang afrika,
Instagram

Mijn 5 populairste foto’s op Instagram #oktober #november

Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooi plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed. 

Zoals jullie kunnen of konden lezen in mijn Backstage van oktober en november, kwam ik ook niet toe aan een Instagram top 5 update. Daarom voeg ik oktober en november samen in één update. Ik zal wel per maand de top 5 delen.

Oktober

5: Huisjes van Amsterdam ♥ 154

Tijdens een reunie van mijn avontuur door Zambia, gingen bootje varen in Amsterdam. De dag was perfect. Hapjes, drankjes, gezellige mensen en een heerlijk zonnetje. De dag kon letterlijk niet meer stuk.

4: Het wereldwonder Petra ♥ 158

Het is denk wel een van de mooiste dingen die ik in mijn leven heb gezien: de schat van Petra. Ik weet nog goed het moment dat ik dit kunstwerk voor het eerst mocht aanschouwen. Mond vol tanden en een traan over mijn wang.

3: Zo klein tegen de Wadi Rum ♥ 158

Nog nooit eerder was ik in een woestijn geweest. De Wadi Rum was echt een hoogte punt van mijn bezoek aan Jordanie. Waarom? Deze foto verteld er eigenlijk alles over. Je voelt je zo ontzettend klein in zo grote immense omgeving.

2: Rondje Petra ♥ 172

Dat Petra populair was op Instagram is duidelijk te zien. Als ik een top 10 zou maken, zouden er zeker 6 foto’s vallen onder deze plek. Deze grote rotswoning kregen we te zien toen we een hike maakte door Petra. We zijn er ook in gaan kijken. Eigenlijk zie je nu goed hoe groot het wel niet is.

1: Fietsen door Bangkok ♥ 192

Tijdens een fietsdagje door Bangkok met Co van Kessel maakte ik deze foto. Ik was aan het fietsen toen ik dit in één zag. Mijn camera had ik al in mijn hand en drukte snel op het knopje. Geluk! Eigenlijk wel want deze is fietsend gemaakt.

November

5: Immens grote Victoria Falls

Na jaren van dromen was het dan eindelijk zover en kon ik in augustus 2017 de Victoria Falls bezoeken. Dit was aan de van Zimbabwe. De watervallen zijn namelijk in 2 landen verdeeld. Wel een zeer tof uitzicht vind je niet?

4: Kasteel de Haar in Nederland ♥ 145

Jaaaah, een echt kasteel. In Nederland! Toen ik een tijdje geleden ondervond dat Nederland wel degelijk kastelen had en dat Kasteel de Haar daar één van is. Moest ik deze plek met eigen ogen bewonderen. En ik kan je vertellen. Die moet jij ook doen als Nederlander.

3: Hoog rondje Amsterdam ♥ 149

Hoe vet is het om op enorm hoogte een rondje Amsterdam te doen. Ik zag de kermisattracties op een Instagram feed voorbij komen en ik moest hier naar toe. Dit leek mij een prachtige manier om Amsterdam van een andere kant te zien. Moet er wel bij zeggen dat het best hard waaide, waardoor we flink heen en weer slingerde.

2: Kracht van een waterval ♥ 150

Toch bizar eigenlijk met wat voor kracht dat water naar beneden komt. Je ziet het hier ook gebeuren. En leuk weetje: hier was het niet de beste plek om droog te blijven. Wel heel blij dat ik deze foto aan de kant van Zimbabwe heb kunnen maken. Dit is trouwens ook één van de eerste die je tegen komt als je de wandeling gaat maken.

1: Afrikaanse zonsondergang ♥ 178

Dit is toch puur genieten? Tijdens een van mijn eerste safari’s in mijn leven kreeg ik dit als cadeautje. Ik weet nog goed het moment dat we daar stonden. Die kriebels dat we precies op het goede moment op die plek stonden. Wauw! Terecht eerste plek.

Hopelijk heb je weer kunnen genieten van 2 keer en top 5. Normaal is het echt elke maand een top 5 maar nu was het even niet anders. Laatste paar weken merk ik wel dat Instagram iets aan het veranderen is. Foto’s lijken minder op te vallen. Gelukkig kan ik het van mij afzetten omdat ik weet dat jullie ervan genieten. En daar gaat het mij om.

Welke foto uit iedere top 5 vonden jullie het mooiste?

 

Foutje gezien? Meld het.

    10 Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.