Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

Wooooow hallo april! In deze toffe maand haalde ik de 2000 volgers, kreeg ik heel de maand wekelijks meer dan 1000 profielbezoekers en haalde mijn eerste foto de 400 likes. Mijn Instagram is grote stappen aan het maken en dat vind ik echt super tof.

Net als in maart. Wat ook z’n toffe maand is geweest, deel ik met veel plezier mijn top 5 met jullie.

5. Olifanten spotten in Zambia ♥ 361

Wat was dit een magic moment tijdens onze te gekke safari. De zon begon net langzaam onder te gaan en we waren op zoek naar luipaarden en leeuwen, toen er plotseling een groep olifanten kwam aanlopen.

4. Uitzicht na een flinke fietsdag ♥ 369

Tijdens mijn reis door Zambia op de fiets, waren er een aantal zware dagen. Deze foto is afkomstig na een zware fietstocht. Ik was op en kon hierna niet meer verder. Het cadeautje was zeker dit geweldige uitzicht.

3. Zomerse dag in Parijs ♥ 374

Deze dag kan ik mezelf nog goed herinneren. We liepen door een van de wijken van Parijs. Het zonnetje scheen perfect en de temperatuur was precies goed. Deze wijk heeft een geweldige sfeer die je even doet denken aan een totaal andere wereld.

2. Vul je leven met bloemen ♥ 389

Wauw…een park met 400 bloesembomen. Het was even een klein magisch sprookje. Bij een andere blogger las ik dat er in Amsterdam één park is, een park vol met bloesembomen. Hier moest ik natuurlijk naar toe. Ik maakte deze foto vanaf een statief en ik rende meerdere heen en weer.

1. Op een oranje fiets door Nederland ♥ 408

Yeah…mijn eerste foto met over de 400 likes. Dit is toch wel een beetje onwerkelijk. Gewoon meer dan 400 mensen vinden deze foto leuk. Moet eerlijk bekennen dat ik zelf dit ook wel een geweldige foto vind. Er zijn minsten wel 20 foto’s gemaakt tot dat er de goede uitkwam. Deze is trouwens gemaakt in de Bollenstreek.

Er zijn weer een hoop mooie foto’s op mijn feed voorbij gekomen. Ik zou ze natuurlijk ook niet delen als ik ze zelf niet mooi zou vinden. Aan de groei van mijn Instagram vinden jullie dat ook. We gaan er in mei weer een top maand van maken. Ben benieuwd waar we over één maand staan. Tot dan!

Leuke artikelen om te lezen uit de maand april:

Welke foto van mijn top 5 vind jij het mooiste?

 

Foutje gezien? Meld het.