Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

Nog bijna en mijn Instagram account tikt de 3000 volgers aan. Blij ei hier! En jullie gaan het niet geloven maar één van mijn foto’s heeft een record te pakken. De hoeveelheid like krijg je te zien onderaan waar de nummer 1 staat.

5. De palmbomen van Koh Tao ♠ 557

Tijdens een wandeling op dit prachtig eiland liepen we door een palmbomenpark. Het gekke was het zo normaal aanvoelde terwijl we dit in Nederland helemaal niet hebben. Maar het was echt top genieten om hier te mogen wandelen.

4. Hiken in Khao Sok National Park ♥ 567

Dikke vibes bij deze foto. Kijk dan dit uitzicht. Voordat ik deze foto maakte hadden we eerst een boottocht. We zouden nu een kleine hike gaan maken richting een grot, waar we waarschijnlijk in moesten gaan zwemmen. Toen we bij de grot aankwamen was er ook geen twijfel over mogelijk. We konden de grot in maar je moest echt wel een meter of 10 gaan zwemmen.

3. Het paarse bos in België ♥ 705

Een van de mooiste plekken die ik ooit gezien heb: het Hallerbos. Elke jaar voor een aantal weken staat dit bos vol Hyacinten. Afgelopen jaar besloot ik eindelijk dit bos te gaan ontdekken en wat voor ontdekking. Het was echt geweldig mooi.

2. Het prachtige blauwe Khao Sok ♥ 735

Weer een foto van Khao Sok maar dat kan ook niet anders. Khao Sok is echt een prachtige omgeving en een national park wat je zeker eens in je leven moet bezoeken. Met een bootje ga je naar je overnachting en ontdek je het park en alle geheimen.

1. Bootje, ik en Khao Sok ♥ 748

En wie staat er op nummer 1: moi. Kei leuk! Maar echt deze foto (zonder mij dan) zie je vaak van Khao Sok voorbij komen. Dit was echt een prachtig moment tijdens de gehele trip door dit Nationale Park. Hier steken meerdere hoge rotsen het water uit. Bizar om te zien. Daar moest natuurlijk even een foto bij gemaakt worden.

Yeah, ik heb gewoon plus 700 likes op 3 van de 5 foto’s. Echt ik had nooit gedacht dat mijn foto’s zoveel likes zouden krijgen. Ik ben echt blij hiermee. Ik stop veel tijd in mijn foto’s en vind het dan zo prachtig en eervol dat mijn foto’s zo gewaardeerd worden.

Volg jij mij al op Instagram? Kom mij dan op Stripe Away volgen. Tot zo!

Leuke artikelen bij de foto’s lezen:

 

Welke foto van de top 5 vind jij het mooiste?