Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

Mijn laatste update ging over mijn Instagram top 9 van het afgelopen jaar. Het was tot op het laatste moment spannend vooral omdat er foto’s bij waren die op de laatste dag van 2017 nog de meeste likes kregen. We gaan nu is kijken welke foto’s het beste deden in het nieuwe jaar.

5. Cuba in Maastricht ♥ 168

Ongeveer 2 jaar geleden ging ik naar het gezellige Maastricht. In twee dagen ontdekte ik deze stad. Tijdens het wandelen kwam ik deze gave auto tegen en ja die moest natuurlijk op de foto.

4. Het uitzicht over Antwerpen ♥ 176

Antwerpen deed het behoorlijk goed op mijn Instagram in januari. Het staat op mijn lijstje voor dit jaar om ook Belgie wat meer te gaan ontdekken. Toen ik deze foto maakte was het behoorlijk slecht weer en hard aan het waaien. Maar de foto is echt top geworden. Heel blij mee.

3. Reflectie op het water

Deze foto is zeker al 7 jaar oud, misschien nog wel ouder. Samen met mijn toenmalige vriend ging ik een weekendje weg richting Brugge. Wat een geweldige mooie stad is dat. Dit jaar ben ik van plan om zeker weer terug te gaan en deze stad opnieuw te ontdekken.

2. Sunset in Thailand ♥ 201

Dit moment kan ik me nog goed herinneren. We waren aan het wachten op de miljoenen vleermuizen die uit zouden gaan vliegen. De zonsondergang was echt een cadeautje die avond.

1. Antwerpen door een kijkgat

Zo als ik al benoemde doet Antwerpen het goed. Hier op de nummer 1 staat weer één foto uit Antwerpen. Deze foto is op de zelfde plek gemaakt als nummer 4 maar dan door het kijkgat. Het is zeker een dikke aanrader om vanaf de MAS het uitzicht te gaan bewonderen.

Yeah en weet je wat ook leuk is, mijn Instagram is aan het groeien. Hier ben ik echt super blij mee want ik steek er veel tijd in. Wil zelf nooit beginnen aan volgers en likes kopen. Voor mij gevoel ben je dan de boel aan het neppen. Gelukkig weten steeds meer mensen mij te vinden. Top! Bedankt!

Ook leuk om te lezen.

Wat vind jij de mooiste foto van januari op mijn Instagram?