Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

Augustus was een stille maand voor mijn Instagram. Ik merkte dat vooral aan de hoeveelheid likes op mijn foto’s. Niet heel erg want ik ben dankbaar voor elke like. Ook ik zelf heb soms een aantal dagen niks gepost. Buiten dat had ik het ook mega druk met mijn andere baan dat ik weinig tijd had voor extra dingen. Gelukkig brak er eind augustus ook mij vakantie aan, waar ik erg naar uit keek.

Uitzicht over Loch Lomond ♥ 338

Dit was mij toch een geweldig uitzicht. Na een pittige klim werden we dik beloond met dit onwijs vette uitzicht over de Loch Lomond. Ik beklom deze heuvel tijdens mijn hike over de West Highland Way.

Viewpoint Edinburgh ♥ 345

Als je een stad wilt bezoeken die je hart gaat stelen, dan moet je naar Edinburgh. Deze stad heeft echt alles wat mijn hart graag wilt zien. Een van de toppers is toch het bezoeken van het beroemde Edinburgh Castle en het uitzicht daarover is toch geweldig.

4de etappe West Highland Way ♥ 355

Dit was mij toch een toffe dag. Tijdens deze etappe langs de Loch Lomond had je regelmatig uitzichtpunten waar je u tegen zegt. Elke keer vervloekte ik mijn klimmen maar elke keer verdween dat zo weer met een uitzicht als hier beneden.

Wandelen in Nederland ♥ 459

Op een van mijn vrije dagen ging ik wandelen met 3 honden. Een van die honden is was een goede vriendin van mij. Raf the Pomsky ging gezellig mee en daar kwam veel aandacht uit. Raf is gewoon zo schattig en stoer. Ik ben weer verliefd! Maar dan op een hondje.

In mijn gele trui ♥ 472

Geel met een prachtig stukje natuur doet het goed op Instagram. Toffe is ook dat geel de kleur van Stripe Away is. Deze foto is gemaakt op de tweede avond van de West Highland Way.


Ik ben weer erg blij met mijn top 5. Er staan veel foto’s van Schotland in en gewoon 3 van de West Highland Way met de Loch Lomond.  Dit geeft mij weer heimwee…ik wil terug. Niet gek natuurlijk want Schotland is gewoon onwijs mooi. Er staat natuurlijk weer een nieuwe maand voor de deur, eigenlijk is die al bezig. We gaan weer te gekke foto’s plaatsen. Dus houd mijn Instagram in de gaten en geef liefde in vorm van een toffe like ;).

Welke foto vind jij het mooiste uit deze top 5?

 

Foutje gezien? Meld het