Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

Een foodtruck festival zo dichtbij huis, op 10 minuten loop afstand, tijdens het lopen kan je ook nog is Pokemons vangen – wat wil je nog meer – lekker eten natuurlijk.  De eerste avond kreeg ik niemand mee. Nou eigenlijk iedereen die ik kende had al andere plannen. Dus ja wat doe je dan…je gaat gewoon lekker in je uppie en ik kreeg er geen spijt van…

Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

Eetdag NO. 1

Ik besloot om voor een voor- hoofd en nagerecht te gaan. Als eerste bij Fresh off the Truck voor twee overheerlijke Springrolls met sla, rijstnoedels, komkommer, koriander, mint en met een keuze uit beef, shrimps, kip of ei – ik koos voor shrimps. Een heerlijke combinatie die mij even terug bracht naar mijn reis door Thailand.

Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

Als hoofdgerecht koos ik voor een broodje Indische Spek van Toko Toorop. Een heerlijk goed gevuld broodje met een wat pittige saus.

Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

En als nagerecht o o o o…dit is niet goed voor mijn goede levensstijl die ik zo goed aan het volgen ben (was) want ik bestelde bij Daddy’s Donut 5 soorten donuts:

  • Daddy Classic: een donut met aardbei en discodip
  • Go Nut: een zoete zoute donut met pistache
  • Banaffee Banaan: een donut met toffer en chocolade
  • Daddy Donut: een donut met zoute butterscoth & Jack Daniels
  • Sugar Mama: een Donut met Baileys & witte chocolade.

De donuts waren hemels, vooral de laatste twee waren echt overheerlijk. Heb hier wel ruim 30 minuten in de rij voor moeten staan maar het was het meer dan waard. Sla deze dus zeker niet over als je een ongeoorloofd toetje wilt. Je krijgt er geen spijt van!

Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

Eetdag NO. 2

Ook de zondag besloot ik daar mijn avond eten te gaan nuttigen. Vandaag ging ik niet alleen en nam ik twee vrienden en de twee kinderen van een goede vriendin mee. Met een kleedje in de aanslag zochten we een plaats in de schaduw. Zo kleedje is niet alleen fijn maar ook handig voor kinderen. Zo hoeven ze niet de hele tijd netjes in de rij te blijven staan.

Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

Weer besloot ik voor een voor- hoofd en nagerecht te gaan. Als eerste besloot ik voor een Oercheese te gaan van Oerburger. Een lekker dikke vette burger met sla, tomaat, kaas en een heerlijke saus. Niet echt een voorgerecht maar ach soms mogen de regels gebroken worden..toch?

Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

Als hoofdgerecht at ik deze heerlijk frietsjes van Frietfiets by Dapp. Het lekkerste was toch echt wel de korst op de frietjes. Jammer dat er zo ontzettend lange tijd stond maar anders was ik er nog een gaan halen.

Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

Tussendoor moesten we lang wachten en besloot ik bij Toko Toorop een bakje watermeloen te halen. Meer ook voor de kids dat ze tussendoor wat hadden om te knabbelen. Ontzettend lief dat ik de laatste watermeloen gratis mee kreeg. Dus Toko Toorop…bedankt.

Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

En toen was het tijdje voor een toetjes ronde. Ik begon met een overheerlijk ijsje bij Frezzo. Ik ging voor twee bolletjes en wat voor een…Kit Kat White. OMG die was zo lekker. Niet normaal!

Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

En als allerlaatst ging ik voor een heerlijk Chocolat Dessert van restaurant Chocolat. De combinatie van een crumble van chocolade, chocolade mouse, brownie en schuim van witte chocolade was echt werkelijk waar hemels.

Bumperkluiven, bumperkluiven breda, food, food truck, food truck festival, sonsbeeckpark, sonsbeeckpark breda, breda, nieuw foodtruck festival in breda

Het nieuwe foodtruck festival in Breda is mij goed bevallen. Ik heb heerlijk gegeten en genoten van de gezelligheid. Volgend jaar komt dit foodtruck festival terug naar Breda en wil je daar bij zijn, hou dan de Facebook Pagina goed in de gaten.