Een concert bezoeken, iets wat ik eerlijk gezegd nog nooit heb gedaan. Ja, nog nooit. Oké, ik ben ooit naar een optreden van Guus Meeuwis geweest maar dat voelde echt als een groot feest, een groot meezing spektakel, waar bier letterlijk door de lucht vloog. Nu wilde ik voor mijn gevoel een concert mee maken, van een artiest die niet uit Nederland komt. 

Eindelijk was het 30 april zover en ging ik naar het concert van Xavier Rudd. Een Australisch singer-songwritter met een hart voor zijn muziek. Die een kritisch blik werpt op de maatschappij. Hij komt op voor de rechten van de Aboriginals en is een met de natuur. Een man die in 2007 uit is geroepen tot de meest bekende sexy vegatarier. Een man met teksten die je mee sleuren in een hoopvolle wereld. Hij geloof in ieder mens en de kracht van gelijkheid.

Xavier Rudd optreden in Tivoli

Vroeger was Xavier ook wel bekend als de kampvuurkoning, een one-man-band. Omringt door zijn collectie van digderidoos, gitaren en percussie. Deze collectie is nog steeds niet weg te denken uit zijn optredens maar nu word Xavier ondersteund een kleine band. Een geweldige drummer. Ook een warmvolle mix van verschillende culturen muziek. Invloeden uit o.a. Zuid Afrika, Australië, Duitsland en Papua Nieuw Guinea. Heerlijk muziek die je mee neemt in Woodstock en Flowerpower.

Xavier Rudd optreden in Tivoli

Met zijn muziek wilt Xavier een boodschap overbrengen dat met muziek je de wereld kan samen brengen tot een gemeenschap.

Xavier Rudd optreden in Tivoli

Een man in een versleten tuinbroek, blote voeten, blonde haren, tattoos, prachtige stem en een hart voor de mensheid…ik ben verliefd. Het heeft me verrast. Ik wist niet wat ik moest verwachten. Maar wat een te gekke avond. Meerdere keren kippenvel, haren die omhoog gingen staan, tranen van zijn echte teksten.

Xavier Rudd optreden in Tivoli

Xavier hou je passie, je visie, je droom vast. Mij heb je geïnspireerd en volgende keer vind je mij weer vooraan meezingend met jouw teksten…onze teksten.

Natuurlijk bedank lieve mamma voor de geweldige avond samen…

Xavier Rudd optreden in Tivoli

Xavier Rudd optreden in Tivoli

Xavier Rudd optreden in Tivoli

Xavier Rudd optreden in Tivoli

Xavier Rudd optreden in Tivoli

 

 

Related Posts

Indoor klimmen is een sport voor de echte avonturier. Hou je van hoogtes en ben je niet bang om af...

Van links naar recht, van voor naar achteren. Alle kanten slinger je op. Het is even wennen, het...

We staan op Livingsstone Eiland en kijken uit naar een spannende ochtend waar we een van mijn...

15 Comments
 1. ekebrouwer@gmail.com'

  Ik denk dat het niet mijn muzieksoort is, Maar vind het mooi om te lezen wat zo’n live concert met je doet!

 2. Info@momambition.nl'

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! Fijn dat je weer iets van je Bucket list kunt strepen!

 3. info@mamasliefste.nl'

  Klinkt als een mooi concert. Ik kende hem niet, maar ga toch eens luisteren op Spotify

 4. joyce@joyfromjoyce.nl'

  Mooi om iets af te strepen van je bucketlist! Ziet er uit als een geslaagde avond

 5. madeloneugelink@gmail.com'

  Leuk om te lezen! Ik vind concerten erg leuk maar meestal gaan wij 1X per jaar naar een festival. Dit jaar voor de 3e keer concert at sea! Heb er nu al zin in.

 6. marshavw@hotmail.com'

  Ik had nog nooit van hem gehoord. Gave foto’s heb je gemaakt!

 7. info@volgmama.nl'

  Mooie foto’s! Ik kende hem ook nog niet. Wat een leuke blog heb je, ik ga nog even verder kijken 🙂

 8. Maikel349@live.nl'

  Wat leuk dat je dit hebt gedaan! Het geeft mij altijd superveel energie.

 9. thatgirlwithherblog@hotmail.com'

  Een goed concert maakt mij zo intens gelukkig!

Leave a Reply