Backstage

Backstage juni 2017 | Feesten, 4 verjaardagen & 3 cursussen

Wat is juni toch een mooie maand geweest. Ik ben veel leuke dingen gaan doen met vrienden en vriendinnen. Juni is ook de maand waar altijd ontzettend veel festivals worden georganiseerd. Ook deze maand bezocht ik weer een aantal feesten. Buiten het feesten trainden ik ook kei hard voor Zambia en was helaas Kayla nog steeds ziek.

Feitjes Stripe Away

  • Vorig maand had ik het er over dat ik de 700 volgers was gepasseerd maar deze maand zitten we al op 800+ volgers. Volg jij mij al?
  • In mei was er een dipje i.v.m. ziek zijn maar in juni hebben we dit dubbel en dwars ingehaald. In juni kwamen er 10 artikelen online.
  • Elke maandag kwam er een artikel online over Cycle for Plan Zambia. Alles kan je hier lezen.
  • Heb je het best gelezen artikel al gelezen over mijn bezoek aan Kinderdijk. Een heerlijk dagje uit in Nederland.

Veel festivals en feesten

Juni is de maand waar veel feesten en festivals plaatst vinden. Dit jaar heb ik er bewust voor gekozen om naar niet zoveel feesten te gaan i.v.m. Zambia in het vooruitzicht. Deze missie is geslaagd en ben ik maar naar twee feesten geweest.

Dance Tour Breda

Op eerste Pinksterdag streek Dance Tour weer neer in Breda. Bij dit gratis feest ben ik eigenlijk altijd wel eventjes aanwezig, ook dit jaar weer. Rond een uurtje of 19.00 uur besloten we richting het terrein te gaan. Mental Theo zetten de boel weer op stelten en hij gaf weer een prachtige afsluiter.

Natuurlijk moest er even een foto gemaakt worden!

Q-Music Foute party

We hadden die dag nog niks in de planning en besloten te kijken wat er die dag allemaal te doen was. We kwamen op Ticketswap wat tickets tegen van de Foute Party van Q-Music. We besloten op jacht te gaan naar kaartjes. De eerste hadden we om 18.00 uur gekocht en de tweede om 19.00 uur. Om 21.00 uur stonden we dan ook in Den-Bosch.

Het was een onwijs leuke avond met te gekke optredens. Als eerst natuurlijk een dikke favoriete van mij “Paul Elstak”. Wat een heerlijk geweld maakt deze man. We kregen er trouwens ook nog een gratis sauna bij. Zelfs mijn make-up ging er vanaf – zo erg was mijn zweethoofd.

Tussendoor kregen we nog een vol pak foute nummers en als afsluiter weer Mental Theo. Hier was ik héél blij mee.

Samen met vriendinnetje 🙂

Wat een toffe avond met veel foute muziek – heerlijk!

Zieke Kayla

Helaas zoals ik bij de Backstage van mei hoopte is Kayla toch weer ziek geworden of beter gezegd ziek gebleven. Na haar kuurtje ontstekingsremmers begon Kayla weer bloed te plassen. Weer met spoed naar de dierenarts gegaan. Een dag-opname was de volgende stap omdat ik niet haar plas kon opvangen. Na onderzoek bleek heel haar blaasje vol bloed te zitten. Ze vonden het vreemd want er leek niks met haar aan de hand te zijn.

Ook wilde ze haar eigenlijk niet meer afgeven want ze was zo leuk en ze was zo ontzettend lief tegen iedereen. Dat is mijn Kayla…daarom vond ik het ook niet leuk dat ze zo ziek was. Gelukkig nu begin juli gaat het nog steeds goed. Ze heeft flink wat medicatie gehad en wat ander voer. Hopelijk blijft het ook zo!

Mijn lieve meisje!!

Opleiding tot WRAP Facilitator

Whaaaaaa hier ben ik zó blij mee, eindelijk ben ik WRAP Facilitator. Je zult wel denken, what the hell is dat? Een WRAP (Welness Recovery Action Plan) maak je om te kijken wat jij op een dag nodig hebt om je goed te voelen. Maar ook wat jij kan doen als het wat minder gaat. Het gaat dan om de kleinste dingen. Ik help niet maar ik faciliteer de deelnemers met het maken van hun WRAP.

Dit is echt een cadeautje voor mij, wil dit al zo lang en nu heb ik dit bij mijn (nieuwe werk) voor elkaar gekregen. Tijdens de opleiding heb ik ook een hoop prachtige mensen leren kennen en willen we nog een keer samen uit gaan eten. We zijn in de 5 dagen dat we opleiding volgde enorm hecht geworden.

Al deze toppers hebben de cursus voltooid!

Dit was mijn uitzicht tijdens de cursus- helemaal niet erg!

Mooie teksten…

Epilepsie en Diabetes cursus

Ook stonden de twee bovenstaande cursussen op de planning. Op mijn nieuwe werkplek hebben veel te maken met mensen die Epilepsie of Diabetes hebben. In mijn functie hoef ik deze dingen eigenlijk niet te weten maar omdat ik vaak alleen op de groep sta, vind ik het heel belangrijk dat ik weet hoe ik deze mensen moet helpen als ze mijn hulp nodig hebben.

Bij de Diabetes cursus moesten we bij elkaar prikken. Nou, dat vond ik verschrikkelijk. Ik en naalden gaan niet door een deur. Hoe klein de naald ook mag zijn. Toch maar mijn heldenmasker opgezet en mezelf laten prikken. Helaas was er bij mij te hard geprikt en ontstond er een mini blauwe plek. Heb ik weer!

Gelukkig heb ik beide cursussen gehaald en kan ik de cliënten nu verantwoord helpen.

AUW

Outdoor laserschieten

Als seizoensafsluiting van het PSV jongerenteam gingen we dit keer met z’n alle (als verrassing) outdoor laserschieten. We wisten in eerste instantie helemaal niet wat we gingen doen. Toen we op het terrein aankwamen dachten de meeste dat we gingen klimmen of tokkelen. Maar toen we onze pakken zagen en een helm mochten opzetten en een wapen mochten pakken – wisten dat het tijd was voor een gevecht.

Wat was dit een leuke activiteit. Zelf vind ik schietspellen altijd erg leuk, vooral als dit outdoor is. Oké, ik deed het ook vaak op de computer maar dit is nog leuker. Het leukste was dat ik van de twee spellen ook twee keer de beste speler was JOEHOE! Kan ook wel zeggen dat ik er goed in ben.

Hands Up!

En er was nog meer…

Deze maand stond ook veel in het teken van trainen. Elke week zat ik wel twee keer op de fiets en minimaal 2 keer was ik in de sportschool te vinden. Vorige week ben ik gestopt met zwaar trainen en ben ik aan het afbouwen. Moet iets meer rust nemen voor het monsteravontuur.

Maar de afgelopen maand had ik een paar mooie trainen erop zitten. Ook eentje en gelijk de laatste met de gehele groep.

En dit is praktisch mijn achtertuin 🙂

Heerlijke Hollandse luchten.

The Zambia Club

Bij een verjaardag van een vriendin kwam deze schattebout even knuffelen. Is het geen knappert. Die dag had ik trouwens twee verjaardagen en ik moest nog werken. Lekker druk!

Is het geen schatje?

Ging ik lekker alleen naar de bioscoop. Niemand kon die avond en ik wilde echt ‘Beauty and the Beast’ zien. Dus waarom dan niet alleen.

🙂

Kreeg van deze mevrouw twee prachtige donaties maar er was een ding heel bijzonder. Ze had mij zien staan in de krant en wist niet hoe het internet werkte met het overmaken, daarom belde ze mij. Van het een kwam het ander en ben ik twee keer bij haar op de koffie geweest.

Ze vond het ook erg leuk om samen even op de foto te gaan. Super lieve mevrouw.

Bestelde ik deze maand drie keer sushi en ging ik één keer uit eten met sushi. Niet verkeerd toch!

Ook ging ik nog één keer sushi uiteten 😉

At ik samen met twee vriendinnetjes deze heerlijk zelf gemaakte salade. Echt bedankt Kirsten want dit is echt heaven.

Gezond en lekker 😉 behalve die spekjes dan haha

Ging ik de lekkerste Cookie Dough eten bij Baker’s Dough in Rotterdam. Ik ging trouwens niet één keer maar twee daar dit hemelse gerecht eten.

En natuurlijk met wat aardbeien, ijs en fudge.

En at ik de lekkerste frietjes van Breda en natuurlijk als afsluiter een softijsje. Mij maak daarmee heel gelukkig :).

En dit waren zeker de lekkerste frietjes van Breda – aanrader!

Lekker met nootjes 🙂

Zo de maand juni is letterlijk voorbij gevlogen. Denk dat het ook komt omdat ik zo onwijs uit kijk naar mijn reis door Zambia. Om daar gelijk bij te blijven. Nu deze blog online is, zit deze dame in het vliegtuig richting Lusaka en is het avontuur begonnen.

De volgende Backstage blog komt dan ook iets later online dan normaal in het begin van de maand. Ik kom 5 augustus terug en zal daarna pas beginnen aan de Backstage van juli.

Mijn maand was iig een leuke maand met veel leuke activiteiten. Trouwens ook wel een erg drukke maand, maar dat is eigenlijk elk jaar wel.

Wat voor leuks heb jij allemaal gedaan in juni?

    2 Comments

  1. Jeetje, wat kan een mens veel leuke dingen doen in een maand! En wat een mooie achtertuin heb je! Wij zijn ook blij met onze woonplek: tussen Veluwe en Betuwe in, ideaal als je er op uit wilt. 🙂

    Beantwoorden

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.