alleen naar de bioscoop, bioscoop, pathe breda, breda, bucket list, alleen biscoop, sneak preview,

In mijn uppie naar de bioscoop | Bucket List

Alleen naar de bioscoop is toch wat anders dan met een vriendin of met je moeder. Je hebt even niemand om gezellig mee te kletsen en/of roddelen over de vele andere mensen die om je heen zitten, want ja iedereen heeft wel eens iets te zeggen over iemand anders. Maar goed we hebben het hier niet over roddelen maar over alleen naar de bioscoop gaan.

Die avond zou ik eigenlijk met mijn zusje naar de sneak preview van Pathé gaan, tot ik ongeveer 1 uur van tevoren een app-je kreeg dat ze met een zware migraineaanval op bed lag. Shit, ik had nog wel zo’n zin in een avondje bios met mijn zusje.  Je doet er niks aan en zij heeft hier natuurlijk ook niet om gevraagd. Kaartjes waren al besteld en ik had ook geen zin om een avond thuis te zitten. Doordat de sneak preview al was uitverkocht, kon er niemand anders mee. Omdat wij beide ook een abonnement hebben kon er  ook niemand in haar plek. Toch baalde ik een beetje, eerlijk is eerlijk.

Alleen naar de bioscoop

“Maar waarom kon ik niet alleen naar de bioscoop gaan?” vroeg ik mezelf af. Ja, waarom niet! Ok, zo gedaan en daar ging ik alleen naar de bioscoop. Ik wilde dit al zo lang eens een keer doen maar tot nu toe hield iets me elke keer tegen.

Dan loop je de zaal binnen, je kijkt om je heen met het gevoel dat iedereen je aan kijkt en denkt “zij is wel zielig dat ze helemaal alleen moet gaan”. Niet opgeven en doorlopen, richting je plaats, beetje om je heen kijkend of je geen bekenden ziet natuurlijk. Eenmaal bij mijn stoel aangekomen, zat naast mij een koppel dat heerlijk aan het knuffelen was. Ook dat nog, hallo ik heb ook gevoelens hoor als single lady! Hopelijk gaat dat niet heel de film zo door want dan ben ik zo vertrokken. Alleen naar de bioscoop is al een uitdaging maar nu dus ook nog naast een klef koppel moeten zitten.

alleen naar de bioscoop, bioscoop, pathe breda, breda, bucket list, alleen biscoop, sneak preview,
Ik begon alvast aan mijn verslaving “Ben en Jerry’s” de twee lekkerste mannen op de wereldbol. Mijn focus op het koppel was nu richting mijn Strawberry Cheesecake verlengt, ik was weer even in de zevende hemel. Wat voor film zouden we krijgen, ik vind verrassingen leuk, welke vrouw niet?! Als het maar geen horror film wordt, een held met horror films ben ik al niet en had niemand om tegen aan te kruipen. Dus wil je als man mij tegen je aan krijgen, dan moet je zeker een horror film opzetten!

Een echte horror film

De film begon en ja hoor, drie keer raden wat voor film ik kreeg, juist een dikke vette horror film. Dan ben ik misschien maar een schijterd maar hij was echt eng. Het koppel naast mij gilde nog harde dan ik en vooral die jongen. Soms gilde ik mee en soms kon ik mijn lach niet inhouden.

Alleen naar de bioscoop is beter bevallen dan ik voorheen had verwacht. Of ik dit vaker ga doen? Dit ga ik zeker vaker doen, soms moet je ook jezelf kunnen vermaken, zo hoef ik niet afhankelijk te zijn van iemand anders om een leuke avond te hebben. Normaal als iemand een bioscoopavond had afgezegd, ging ik somber naar huis niet wetend wat ik met mijn lege avond aan moest. Maar nu weet ik wat ik moet doen, naar de film gaan, gewoon alleen!

Nog meer dingen leuk om alleen te doen:

 

Zou jij alleen naar de bioscoop gaan?

 

Foutje gezien? Meld het.

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.