Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

JOEHOE…weer een feestje want ik ben de 3000 volgers gepasseerd. Ik besteed veel tijd aan mijn Instagram en dit werpt zijn vruchten af. Ik groei langzaam maar beter dan te snel en valse volgers krijgen. Me happy…op naar de 4000!

Ook bestaat deze top 5 alleen maar uit foto’s uit het prachtige Schotland. Dit land heeft letterlijk mijn hart veroverd. Ik ben verliefd. Benieuwd waarom, check dan zeker deze top 5.

Beklimming vanuit Kinlochneven ♥ 487

Dit was op de vroege ochtend een flinke beklimming. Maar gelukkig na elke beklimming word je beloond met een prachtig uitzicht. Natuurlijk bleef ik hier even een paar minuten genieten. Wat wil je ook met een uitzicht like this.

De eerste dag ♥ 501

De eerste dag van de West Highland Way was een zware omdat mijn schouders vervelend begonnen te doen. Uiteindelijk kwamen na een lange wandeling in het bos uit bij prachtige vlaktes. Het mooie is dat er hier en daar een berg te zien was.

Het beroemde vervallen huis ♥ 549

Als je zoekt op foto’s van de West Highland Way dan kom je zeker ook deze plek tegen. Tijdens de route loop je langs een oude vervallen woning. Je ziet hier alleen nog maar de muren overeind staan. Zo zie je gelijk goed hoe de highlander vroeger hebben geleefd.

Schapen in de Highlands ♥ 598

Schapen zag je echt door heel Schotland maar het mooiste oogde ze natuurlijk hier. Met de hoge bergen op de achtergrond en de groene velden onder onze voeten. Wat geven deze schapen het gevoel goed weer.

Zonsondergang van de Arthur’s Seat ♥ 599

Als je dan toch besluit deze berg te beklimmen, dan kan je het beste doen als de zon ondergaan. Ik had knetter veel geluk want de zonsondergang was echt magisch. Oordeel zelf maar ;).

Juli was een prachtige maand. Heb veel toffe foto’s kunnen maken en ik ga zeker door met posten van de Schotland foto’s in augustus. Wisten jullie dat al deze foto’s gemaakt zijn met mijn Iphone 8+. Je hoeft dus niet altijd een dure camera te hebben om goede foto’s te maken ;).

Wat vind jij de mooiste of leukste foto van deze top 5?

 

Foutje gezien? Meld het