Instagram is een platform wat ik dagelijks gebruik om mijn foto’s te delen. Het gaat niet alleen om het delen maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plekken. Elke maand deel ik met jullie de top 5 foto’s van mijn feed.

Juni was een stille maand voor mij op Instagram. Op een of andere manier had ik het super druk en minder in Social Media. Gelukkig was dit voor even want heb nu weer zin om foto’s te posten. Natuurlijk heeft juni wel goed zijn best gedaan en deel ik iets later dan normaal weer mijn top 5 foto’s en nu van de maand juni.

5. Wandelen dichtbij ouderlijk huis ♥ 427

Dan heb je 22 jaar op zo’n 5 kilometer afstand gewoond van deze plek, maar ben je er nog nooit geweest. Gelukkig nam mijn zusje mij hier mee naar toe. Het is een klein stukje bos en het mooiste gedeelte is toch wel vooraan. Ondanks de regen zijn we hier even blijven hangen.

4. Het lopen van de Smokkelroute ♥ 437

Deze route liep ik samen met een vriendin. We besloten dat het tijd was om te gaan trainen voor de ‘Nacht van de Vluchteling‘. Deze route verraste mij. Deze route staat echt in mijn top 10. Benieuwd waarom?

3. Uitzichtpunt Mastbos Breda ♥ 545

Dit is één van de mooier uitzichtpunten in het Mastbos Breda. Je klimt een kleine heuvel op en vanuit daar krijg je een prachtig uitzicht. Er staan ook banken waar je even kunt uitrusten. Het was die dag licht bewolkt.

2. Ga terug in de tijd met wandelen ♥ 627

Weer eentje van de Smokkelroute. Tijdens het lopen van de Smokkelroute, ga je echt even terug in de tijd. Wat mij trouwens wel erg opvalt, is dat foto’s met mij zelf erop het altijd veel beter doen dan zonder.

1. Trainen met een 9 kilo backpack ♥ 685

Omdat ik natuurlijk de West Highland Way ging lopen (inmiddels gedaan) was trainen ook nodig. Hier liep ik met een 9 kilo backpack en veel muggen en dazen. Vervelende insecten. Bah! Maar met wel ruim 10 kilometer in de benen.

Ik zie gelijk als ik niet actief ben op Instagram, dat alles veel minder word. Aan de ene kant ben ik daar klaar mee maar aan de andere kant vind ik Instagram te leuk. Heerlijk speuren naar bestemmingen via foto’s van anderen. Ook kijk ik elke ochtend met opstaan een aantal stories. Vind stiekem toch wel leuk om te zien wat mensen allemaal uitspoken.

Wat vind jij de mooiste of leukste foto van deze top 5?

 

Foutje gezien? Meld het