Mijn 10 populaiste instagram foto's
Bucket List

Mijn 10 populairste Instagram foto’s #1

Een Instagram is praktisch onmisbaar voor iemand met een fotografie hart. Bijna elke dag maak ik gebruik van Instagram en als ik op vakantie ben probeer ik (als er internet is) meerdere foto’s per dag te plaatsen. Het eindeloos scrollen doe ik het liefs laat in de avond voor dat ik ga slapen en in de ochtend als ik wakker wordt. Ook in de pauze op mijn werk gluur ik altijd even welke prachtige foto’s er weer online zijn gekomen. Daarom deel ik elke 6 maanden een top 10 foto’s van mijn Instagram. Dus ben je benieuwd naar de foto’s met de meeste hartjes, scrol dan snel naar beneden, want ik heb een paar mooi plaatjes voor jullie in peto.

1. Abu Dhabi international airport ♥125

Deze foto is gemaakt toen ik 5 uur moest wachten op mijn overstap naar Bangkok. De zon scheen met haar verse zonnestralen naar binnen. Een prachtig plaatje van iets heel simpels. Moet er wel bij vermelden dat het vliegveld van Abu Dhabi op zijn manier prachtig is en vooral heel groot. De uren op het vliegveld heb ik daar beneden in de zon, languit op een stoel doorgebracht…heerlijk

Mijn 10 populaiste instagram foto's

 

2. Poznan, Polen ♥120

Een verassingsreis met SRPRS.me en dan krijg je dit plaatje. De kleurrijke stad Poznan bezocht ik afgelopen april. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten maar de oude markt was werkelijk waar prachtige. Overal waar je keek zag je gekleurde huizen.

Mijn 10 populaiste instagram foto's

 

3. Wadi Rum Dessert, Jordanië ♥112

Na een lange rit door de woestijn krijgen we dit cadeautje, een prachtig uitzicht tijdens de zonsondergang. Het was muisstil, het enigste wat we horen was het geruis van de wind. Je kon mijlen ver weg kijken en je zag niks anders dan prachtig duinen, bergen en natuurlijk heel veel zand.

Mijn 10 populaiste instagram foto's

 

4. Parijs, Frankrijk ♥110

Vorig jaar was ik aan het genieten van dit #verrewegkijkuitzicht in Parijs. Het was die dag behoorlijk warm, de klim naar boven was dus ook niet zonder een zeurkreet over het warme weer. Maar we werden natuurlijk voluit beloond.

Mijn 10 populaiste instagram foto's

 

5. Kat op de muur, Doel ♥106

Doel een bijna verlaten stad naast Antwerpen. Vooral waar je kijkt zie graffiti, sommige mooier dan de ander. Maar zeg nou zelf deze is toch prachtig. We kwamen nog veel meer tegen. Je kijkt je ogen uit.
Mijn 10 populaiste instagram foto's

 

6. Spookstad Doel, België ♥105

Ook weer een parel uit de Spookstad Doel. De verlaten straten zijn duidelijk aanwezig. Er wonen nog maar een paar mensen in Doel en laten zich niet weg jagen door de overheid. Helaas is de chaos zichtbaar en wordt het dorp steeds onveiliger. Vele huizen zijn door die reden ook al afgesloten en kunnen niet betreden worden.

Mijn 10 populaiste instagram foto's

 

7. Petra, Jordanië ♥104

Wandelen door een van de mooiste wonderen op de wereld…PETRA. Het was een dag met veel aaachs en wows. Met ruim 40+ graden, felle zon en 5 uur hiken kregen we keer op keer prachtige uitzichten te zien…ook zoals deze.

Mijn 10 populaiste instagram foto's

 

8. Mijn hometown Breda ♥104

Jaaaaah…mijn hometown. Ben er trots op. Ik woon er graag. Zeg nou zelf! De parel van Breda op de achtergrond, zonnestralen op de gebouwen en mensen die van hun dag aan het genieten zijn. Ik stond hier te genieten van een heerlijk ijsje toen ik deze foto nam.

Mijn 10 populaiste instagram foto's

 

9. Maastricht, Holland ♥101

Tijdens een wandeling door Maastricht kwamen we deze prachtige auto tegen. Een echt oldtimer waar we onze ogen niet vanaf konden houden. Even de goede hoek vinden voor de foto. Ik had natuurlijk onwijs veel geluk dat deze auto in een prachtige oude straat stond en het licht gewoon prefect viel.

Mijn 10 populaiste instagram foto's

 

10. St. Stanislaus Kerk, Poznan

Eerlijk…ik heb niks met het geloof maar ik ben gek op kerken en wel om deze reden. Veel kerken zijn ongelooflijk prachtig van binnen. De St. Stanislaus Kerk bezocht ik tijdens een regenbui. Een perfecte gelegenheid om zulke activiteiten te doen.
Mijn 10 populaiste instagram foto's

    6 Comments

  1. Mooie plaatjes! Ik ben ook fan van Instagram, en ga jou ook volgen. Kom maar door met meer toffe foto’s! 🙂 Ik vind de foto met de oldtimer gaaf, en naar Poznan ben ik erg benieuwd. Ik was vorig jaar in Wroclaw, ook zo’n leuke én kleurige stad!

    Beantwoorden

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.